Sari la conținut

Loredana - Never Ending StoryDaca ma intrebi, Sala Palatului nu mai merita de mult titlul de cea mai bine cotata sala din Bucuresti. Numarul de locuri, posibilitatile pe care ti le da scena, restrictiile tehnice, invechirea deja evidenta… si pana si imaginea de ansamblu, plus alte lucruri pe care nu le mai amintesc aici (ca numai cenzor de sali de spectacole nu mai puneam pe CV) ne spun de ceva vreme ca parca ar merita facuta o investitie intr-o sala de spectacole la standardul lui 2013 (sau macar la standardul lui 2000).

Au fost cazuri cand echipele tehnice ale artistilor nu au considerat sala ca incadrandu-se in standardul minim acceptat si au ales sa nu mai cante. Cea mai recenta poveste cu scenariul asta s-a intamplat cand si-a anulat Seal concertul…

Totusi, sunt cateva spectacole care se tin la Sala Palatului, spectacole cu muzica buna, cu nerv, cu public entuziast, spectacole care sunt niste productii foarte bune.

Ce-au facut Lory & echipa au insemnat o productie foarte tare, sper ca ati fost si voi acolo… si daca ati fost, o sa revedeti asta cu placere! :)

Misto Loredana, este?

10 comentarii despre "Loredana – Never Ending Story"
 1. tudor

  Loredana e cea mai misto!!!

  răspunde
 2. dan ionut

  E clar ca se lucreaza foarte mult la imaginea Loredanei. Vocea insa cred ca si-a mai pierdut din stralucire, e mai aspra, inflexiunile mai putin rotunjite.

  răspunde
 3. Sorin

  Foarte fain. Îmi place mult sala :)

  răspunde
 4. arakelian

  Loredana canta magnific. Ce prezinti tu aici, este echipa ei, munca a sute de oameni, si de ce nu, banii.
  Dar Loredana ramane magnifica, ea canta live mai bine ca 99% din vocile Romaniei.

  răspunde
 5. Roxana

  Loredana este senzationala, ca si Brenciu stie sa faca spectacol, este in forma si dpdv fizic si vocal….dar are si o echipa pe cinste care se ocupa de imaginea si promovarea ei. Din vocile tinere, nu cred ca se va putea cineva compara cu acesti artisti cu ani intregi de muzica live si cu spectacole cu sala plina….

  răspunde
 6. Adrian

  Loredana o sa fie misto cind o sa respecte ora de incepere a spectacolelor si invitatii ei nu ocupa locurile celor care au platit bilet pe acele locuri.

  răspunde
 7. Gaby.B

  Loredana, putem spune Diva Loredana. Oricine poate ajunge sus foarte repede, dar mai greu e sa mentii stacheta. Bravo. 10++.

  răspunde
 8. cefacinweekend

  Loredana canta SUPER! Oriunde! Si la Sala Palatului si in orice sala! ;) Un artist complex!

  răspunde
 9. mario

  Seal si-a anulat conceRtul din cu totul alt motiv! Dak stai la Loft pan’ la 7 dim si apoi la hotel pana la ora cand normal tu ar trebui sa incepi sa canti prima melodie normal ca nu-ti mai arde de concert! Btw,check on-line si ai sa vezi ca la londra el si frumoasa sotie nu ai iesit 4 zile din camera de hotel! ;) they like the big lines.. :(

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.