Liviu (II) – solutia de avarie.

Va povesteam in primul episod din seria Liviu cum a ajuns el sa descarce basculanta in bide (ma rog, bideu) si nu in WC… daca ati pierdut inceputul ar fi mai bine sa cititi si prima parte a povestii lui Liviu.

Si tin sa va aduc aminte ca e o blognovela ceva mai urat mirositoare, daca va stiti sensibili ar fi bine sa sariti peste posturile seriei asteia.

Deci situatia se prezenta neclar, cu accente evidente de imputiciune. In bideu o roaba intreaga de… chestii, Liviu clatinandu-se in mijlocul baii Doamnei, cautand disperat un obiect cu care sa indese nefericitul care-i zambea din varful bideului, pe gaura aia mica.

Si dadu Liviu ochii-roata, sa descopere obiectul salvator. Ce sa gasesti in baia femeii, ceva destul de mare si de solid incat sa impingi nenorocirea la vale? S-a clatinat Liviu de colo-colo prin baie, a deschis toate usile si usitele dar… nimic! In timpul asta a mai tras apa de cateva ori dar deja ameninta sa dea pe-afara, deci era clar ca nu mergea!

S-a pus in fund, gandindu-se deja cum sa iasa din baie si pe unde sa fuga… dar si-a dat seama ca vazuse o cutie de vopsea de par. Si el stia ca in cutiile astea pun producatorii lor si-o pereche de manusi de plastic.

Deschise din nou toate usile, repera cutia de vopsea de par, o rupse infrigurat si din fundul pachetului ii zambi sagalnic o pereche de manusi transparente. Si le puse repede, constatand ca nu are maini de gagica, caci ii erau tare mici dar… asta e. Cand sa se apuce sa…

– Frumosule, mai stai mult acolo? M-am pregatit de un dus cu tine…

Hait! Gagica vroia dus dar el era cu mortu-n casa! Ma rog, cu decedatu-n bideu, acelasi lucru…

– Imediat, printeso, stai sa ma refrisuiesc putin… sa ma refresilesc usor… sa ma fac proaspat si-s gata! bagui el, cu engleza lui de balta care l-a lasat necomunicativ iar…

Clar, nu mai era timp de joaca, trebuia sa… get down and dirty! Si se apuca sa indese aluatul in gaura aia mica din bideu. Aluatul… indaratnic, caci, asa cum va spusei, venea dupa o mare frumusete de constipatie. Si da-i si indeasa-l, da-i si apasa-l, framanta-l pe nenorocit sa se duca! Dar nu mergea!!!

Si ii veni ideea salvatoare! Daca il transborda frumusel in WC, in loc sa il indese in bideu? Ca, vorba aia, WC-ul poate suporta trafic marit, caci de-aia-i facut!

Isi indesa mainile in bideu, lua prima incarcatura si atent sa nu-i scape vreun… amanunt pe jos, efectua primul transport. Safe! E bine! Merge, da-i! Indeasa din nou mainile si apuca zdravan…

– Ahaaa, vrei sa ma faci sa astept! O sa fiu si eu rea cu tine, sa stii! Intru peste tine si te bat! O sa fiu profesoara cea rea!

“O sa fii  profesoara cea plina de rahat daca intri…” isi spuse Liviu in barba, dar glasui nonsalant si macho:

– O sa fiu un elev tare neastamparat, doar ca trebuie sa astepti sa plece mama de-acasa!

Si in timpul asta, clatinandu-se in continuare pe jumatate buimac, transborda material uman din bideu in WC. Dar inevitabilul se produse… se apleca cu mainile caus sa ia un nou transport dar ametit de bautura si atent ca nu cumva sa intre doamna profesoara cea rea peste el… aluneca! Incerca sa flexeze un picior dar nu reusi, piciorul i se propti in cadita de la dus, centrul de greutate fugi de sub el, catastrofa de neevitat!

Stiti cum e, corpul omenesc dispune de gesturi reflex… pana si creierul lui Liviu, asa tumefiat de alcool cum era, a dat comanda de “impact iminent, salvare de urgenta!”, si astfel gandurile cat-de-cat coerente ale lui Liviu s-au transformat in gesturile reflex dictate de creier.

Prin urmare mainile lui s-au desprins din pozitia “caus”, mana stanga cu tot cu o parte din incarcatura a descris un arc de cerc disperat, proiectand tot aluatul pe jumatate din baie – o cantitate considerabila lipindu-se cu un splash! sonor pe oglinda,  iar cu cealalta mana a dat sa se apuce disperat de perdeaua de la dus. Efectul imediat? Vizual va imaginati, olfactiv nici nu vreau sa ne mai gandim, dar… a punctat bine si la categoria sonor, caci perdeaua de la dus s-a rupt si Liviu s-a intins cat era de lung in baie, toate astea intr-un zgomot rasunator.

Asa ca… doamna a navalit peste el in baie!

Restul ceva mai incolo, mai am si treaba… 😉

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Victor
  • 12.08.2012

  Dumnefuckingzeule… am ras cu lacrimi !!! mi-a luat 1 ora sa citesc astea doua parti ca nu puteam citi din cauza lacrimilor…

  răspunde-i
 • madalin
  • 01.07.2011

  A trecut o saptamana deja… ai de gand sa mai scrii si aici sau ma duc la baie sa plang?

  răspunde-i
 • maria
  • 01.07.2011

  oare cati si cat de mult trebuie sa te rugam sa continui aventurile lui Liviu? hai, te rog, fa un efort si termina povestea, ca n-oi putea sta linistita tot weekendul …

  răspunde-i
 • pufosu
  • 30.06.2011

  esti rau 🙁 unde-i a 3a parte? esti negru mare si rau :))

  răspunde-i
 • vert
  • 28.06.2011

  Hahaha !

  răspunde-i
 • pufosu
  • 26.06.2011

  vai iar ne chinui , la prima parte si eu am ras , la a2a sunt prea tensionat ca sa mai pot rade.
  Cand termini povestea?

  răspunde-i
 • alina
  • 26.06.2011

  m am prapadit de ras!!! continuarea!!!

  răspunde-i
 • Bender
  • 26.06.2011

  HAHA….deabea astept continuare:))

  răspunde-i
 • aby
  • 25.06.2011

  hai mai cabral ne lasi asa balta..:(

  răspunde-i
 • madalin
  • 25.06.2011

  continuareaaaaa

  răspunde-i
 • Loading...