Sari la conținut

Prezint o emisiune de divertisment pe un post TV. Treaba e clară în privința asta, nu am voie să fiu implicat politic.

Aș fi scris, aș fi spus, aș fi făcut mai multe, dar poziția pe care mi-am ales-o nu mă lasă.

Nu fac din asta o dramă, de-aia am și zis mai sus ”mi-am ales-o”.

Am văzut câteva inițiative demne de aplaudat zilele astea, se pare că inițiativa la nivel personal a început să funcționeze și văd din ce în ce mai mulți civili implicați prin fapte, nu doar vorbe.

Am urmărit ce fac cei de la fiecarevot.ro, cred că e o chestie fenomenală că la alegerile astea vom avea peste 2.300 de observatori. La alegerile trecute au fost câteva sute.

Apropo de inițiativă personală… Cătălin, chapeau!

Legat de partide… fiecare decide pentru el. Pentru cum crede el că-i va fi mai bine. Până la urmă e un exercițiu de imaginație și de încredere. Nu voi încerca nicicum să-l influențez, nu cred că-i dreptul meu.

Legat de România… am învățat din plin să ne scoatem din orice discuție ce ține de implicare și de responsabilitate, folosind variate nimicnicii pe post de explicații și scuze.

Poate că de data asta nu le vom mai folosi… ci vom merge la vot.

Nu-ți spun cu cine să votezi, spun doar că… poate că votul ăsta va fi un pas bun către un mai bine pentru toți românii.

Să mergem la vot, zic.

5 comentarii despre "Legat de vot, partide și România…"
 1. vali

  De votat votam dar tare mi-as dori sa vina o data si ziua aia in care sa simt ca votul meu conteaza, ca se chinuie cineva sa merite sa ne reprezinte acolo sus. Cred ca si tanti casierita de la benzinarie are o satisfactie mai mare cand pune stampila pe bonuri, chit ca o face in fiecare zi, nu la 4 ani….

 2. Swiby

  Mergem boss.

 3. Valentina

  Eu cu siguranta voi vota, am voatat mereu. Marea problema este ca nu am cu cine sa votez. Niciun partid sau politician nu m-au facut sa cred vreo vorba si promisiune. Asa ca imi ramane intrebarea: eu cu cine votez?

 4. Eugen

  Cand stii ca votul tau e egal cu cel al alora prezentati de Patraru la „Starea Natiei”, rubrica Vox Populi, si care nu stiau cu ce litera incepe alfabetul, sau ce culoare are zapada in Africa… parca ti se face asa o scarba. Ei vor fi prezenti acolo, incolonati, adusi cu masini, autocare, tractoare… Unii isi vor aminti chiar si pe ce patratica sa puna stampila.

  Mergi la vot… tot ce poate face votul tau este sa anuleze votul unui analfabet. Asta e scopul alegerilor? Cand vom ajunge sa alegem oameni, oameni care sa ne reprezinte, oameni care sa se consulte cu cei care l-au votat cand in Parlament se dezbat/supun la vot lucruri importante? Cand vom fi reprezentati?

  „If voting changed anything, they’d make it illegal” – Emma Goldman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.