Sari la conținut

Acum câteva zile un fost coleg din Pro a dat o declarație unui site. Din întâmplare colegul despre care zic este unul cu care am lucrat foarte bine de-a lungul anilor, de fiecare dată când am avut ceva de făcut împreună au ieșit materiale apreciate.

Ca răspuns la declarația lui, discuțiile au continuat prin comentarii. Înclin să cred că ”discuțiile” sunt false, cei care vezi-Doamne dezbat subiectul sunt p-afariști în 90% dintre cazuri, susțin niște fapte care n-au nicio legătură cu realitatea.

Mai mult, un simpatic binevoitor a comentat la discuția asta folosind ca nick-name numele meu (și un cont contrafăcut de Gravatar), scriind câteva scârbe despre colegul care a dat declarația inițială.

Apoi au mai urmat câteva replici, înclin să cred că au fost adăugate tot de cel care mi-a folosit numele, am vaga impresie că de erau implicați în discuție colegi din Pro… ei ar fi râs de încercarea asta de pornire a unui scandal fals.

Mi-a atras cineva atenția că mi-a fost folosit numele la semnarea unui comentariu scandalos dar eu trăiesc cu convingerea că numai un imbecil ar putea crede că m-am apucat acum, la 18 ani de carieră, să-mi iau foști sau actuali colegi la înjurături și vorbe urâte. Dacă-mi stătea în obicei aș fi debutat la vârste fragede… nu m-aș fi pocnit la cap acum, așa, din senin.

Ei bine, ce crezi? S-a găsit imbecilul care să creadă! Uite frumusețe de articol de pe ele.ro:

captură ele.ro

Nu am pretenția ca un ziarist, sau cum s-o autodenumi el, să verifice din trei surse… ar fi așteptări prea mari.

Dar când sunt la o distanță de un mail cred că este foarte ușor să verifici ceva, orice, în ceea ce mă privește.

Dar un imbecil nu caută să verifice… ci doar să publice.

15 comentarii despre "La ele.ro lucrează și un imbecil"
 1. Bogdan N

  Salut Cabral,
  Iti inteleg supararea si ai mare dreptate.
  EL de la „Ele” nu intelege este ca prin astfel de articole poate genera discutii / certuri intre oameni care se cunosc de multi ani. Un alt aspect extrem de trist este legat de situatia in care a ajuns presa din Romania.

  răspunde
  • Cabral Ibacka

   Man, eu nu am niciun stres, sunt mereu la un telefon distanță de oamenii cu care am lucrat. Dacă cineva vrea să verifice… e simplu.
   Mai mult, cei cu care am lucrat mă cunosc într-atât de bine încât nu-și pun problema că m-aș apuca eu să baletez aiurea…
   Dar ai dreptate, e tare trist.

 2. Florin Grozea

  Cât efort, ce complicătură, ce planuri… Mult efort investit pentru a face un rău din acesta. Urât.

  răspunde
 3. Transport Mobila
 4. carmen elena

  Unul dintre lucrurile care mă fac să revin de ani buni să citesc rândurile postate aici este onestitatea de care ai dat dovadă mereu. Și aceasta este o caracteristică importantă a oricărei relații. Sunt mulți care vor să ajungă în prim-plan scornind așa – zise știri, însă, uită faptul că scriitura bună este care conține puțin umor, suflet și da …sinceritate. Imbecilitatea nu doare, din nefericire, își mai face din când în când apariția în mintea unora. Așa că zâmbește! Ești o persoană prea bună, prea cool. :)

  răspunde
  • andreeaw

   ai dat un raspuns mult prea misto, complet si elocvent, ca sa pot sa adaug ceva. Si Cabral, prostii se cern si dispar, ca neghina.

 5. optimistul

  Man , dara omul se vede la kilometrii distanta cam ce-i poate capul si chiar nu este cazul tau sa fii parsiv d’ala de umbla cu vorbe pe la spate.
  Oricum , daca mai era necesar sa ne convingem de acei ” colegi ” de-ai tai din presa scrisa care nu se uita la om atunci cand inventeaza diferite subiecte . Sa gandeasca si ei inainte , bah, daca ma iau de Cabral ce dracu castig ? Omul este cunoscut ca fiind un adevarat , ce rost ar avea mizeriile astea?
  Dar nu , banul sa iasa, indiferent daca acel ziarist (vax albina) a cazut in ridicol murdarindu-se de cacao la gura .

  răspunde
 6. Farcas Gelu Danut

  Lasa-i, daca atat ii duce mintea…
  Nu trebuie sa te superi, poate sa-ti fie mila..saracii!

  răspunde
 7. nico

  bine macar ca esti tu in poza!!
  cabraaaaaal ai o admiratoare cu dubla personalitate „andreea esca/marin”!!! raspunde-i te rog, sa nu apara si prietenii ei imaginari.

  răspunde
 8. Mihai

  Cu siguranta persoana din spatele acelui articol a vrut sa declanseze un conflict, cine stie ce a avut in cap, doar ca, nu a gandit deloc bine si nu a verificat de la sursa mama, adica la tine. Si da, bine spus, la un email distanta.

  răspunde
 9. Mirela

  Nu-ti bate mintea cu ei , daca atata ii duce capul atata fac …

  răspunde
 10. Curatenie Bucuresti

  Esti de apreciat pentru munca ta, esti un ”bun comic” in acelasi timp, tot respectul!

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.