Sari la conținut

Pont: kilometrajele autoturismelor noastre, oricat de motate ar fi ele, arata viteza cu o anumita abatere (cu cat este viteza mai mare, cu atat abaterea este mai mare). Asta te face sa mergi legal daca pe DN1 ai in localitate 75 km/h PE KILOMETRAJ, si inafara localitatii 107 km/h PE KILOMETRAJ. Pentru ca valoarea reala a vitezei este de 70 km/h, respectiv 100 km/h, dar aceste doua viteze sunt orientative, variaza de la o masina la alta. Ca sa vezi ce viteza reala are masina ta „intreaba” navigatia cu GPS, ea iti spune cu o exactitate mult mai mare.

Despre video… viteza legala (cea de pe GPS), pe traseu sunt doua radare fixe (din cele vechi) care inca functioneaza, si mai apar in video inca 3 echipaje de Politie, cu radar, care erau in actiune.
Deci… toata treaba de mai sus se intampla la 70-100 km/h (in localitate – inafara localitatii)

10 comentarii despre "La drum, c-asa-i sta bine calatorului!"
 1. vali

  google » otopeni racing :)

  răspunde
 2. ade
 3. Denisa

  Mie-mi apare cu iframe şi dubioşenie de cod, cred că ai paste-uit codul în modul „Visual” în loc de „HTML”. Sau o fi de la mine?

  răspunde
 4. splr

  Nu cunosc portiunea acea de drum. Din pura curiozitate, cu cat ai mers? Sau pe ce stil: slow/normal/tare ? Adica depasesti foarte multe masini de pe banda 1. Ai mers tu un pic mai apasat, sau majoritatea oameniilor chiar nu se grabesc de loc ? :))

  răspunde
 5. Marian S

  Mai pune la socoteală şi anvelopele folosite. Chiar şi în cazul în care se folosesc cele indicate de producător şi tot apar diferenţe, de la… presiunea din ele şi uzură.
  Cine nu mă crede n-are decât să ridice maşina pe cric şi să măsoare cu o sfoară circumferinţa roţii la diferite presiuni.

  răspunde
 6. Raluca

  Vreau sa-ti spun ca imi place mult faptul ca pastrezi distanta in mod constant fata de masina de dinainte.

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.