BCM S1E9 Motor Luna

Karcher, Băieții cu Mașinile… și publicul românesc.

Când am început proiectul ăsta mă așteptam la orice. Și, sincer să fiu, știind câtă hatereală e în online, mă așteptam la mai multe rele… decât bune.

Pentru că sunt unii care găsesc ceva negativ de croncănit și în mijlocul unei partide fierbinți cu cea mai frumoasă femeie de pe Pâmânt.

Așa că am pornit la drum fără așteptări, doar cu chef de șurubărit și cu dorința de a învăța chestii noi.

Faptul că dăm Jaguarul cadou la sfârșitul proiectului e un incentive (na belea, uite cum m-am murdărit de engleză!), dar oamenii nu se uită pentru asta. Sigur, unii stau cu ochii pe noi mai ales pentru asta, dar respectivii nu fac ore de vizualizări.

Mai mult, comentariile sunt incredibile. Nu neapărat de acord cu noi, dar chiar și când umanii văd lucrurile altfel… tot ne spun că apreciază proiectul și că să ne ținem de treabă.

Statistici? Luna asta peste 1,5 milioane de minute de vizionare și 13.400 de subscriberi pe un canal pornit acum 40 de zile. :)))

Mulțumiți? Având în vedere ce conținut avem, că îl livrăm curat și complet neagresiv, că încercăm să învățăm și să-i învățăm și pe alții… suntem foarte mulțumiți… și le mulțumim frumos celor care s-au uitat.

A, și pentru că treaba merge bine, avem ceva buget (care tot în mașină va intra) de la Karcher România.
Așa că, de exemplu, vopsim integral Jaguarul, nu vopsim doar o parte dintre piesele de caroserie.
Și nici nu reparăm bările față și spate ci… le schimbăm de tot.Și schimbăm și parbrizul, că e zgâriat.
Ca să arate bine de tot la final.

Oricum, surprize tot vor fi, acum a început lupta cu alte chestii pe care trebuie să le facem ca să nu decedăm de inaniție… ne dorim să avem timp și să-l ducem pe ăsta la capăt cât mai repede.

Ăsta este S1E9, în care spălăm motorul.
Episodul în care apare și Stelian, cel de-al treilea individ din echipa Băieții cu Mașinile.
Și apar și K7 Full Control Plus, aparatul cu abur SC3 și mai multe produse  și soluții de curățare de la Stelian (mă rog, Prodetailing, care-i al lui Stelian).

În episodul următor terminăm treaba și vă mai prezentăm încă niște invenții simpatice.

Apoi… se intră adânc în mecanică cu cel de-al patrulea uom din echipă, Răzvan Hodea.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ovidiu
  • 01.07.2020

  Buna Cabral. Poti sa-mi spui, te rog, de unde as putea sa cumpar o masca de fata ca cea pe care o folosesti tu? Iti multumesc anticipat pentru raspuns.

  • Cabral Ibacka
   • 09.07.2020

   Hello!
   La momentul ăsta… degeaba îți spun, nu mai au de câteva luni. 🙁

  răspunde-i
 • Congrats! Conținutul pe care-l faceți mi se pare foarte bun. Nu m-am gândit nicio secundă să câștig mașina, că altul e motivull pentru care urmăresc ce faceți și cred că sunt foarte mulți ca mine.

  A, încă ceva: e și un mod bun de inspirație pentru ceea ce poți face la mașina ta. Spre exemplu, zilele următoare vreau să-mi pun boxe în mașină la băieții la care ați fost voi, că alții nu știu și mai bine merg la o firmă despre care am mai auzit câte ceva.

  răspunde-i
 • Andrei
  • 22.06.2020

  Va urmaresc de la inceput, pentru ca e un proiect de care mi-ar face mare placere sa ma apuc si eu. Inca nu am avut cu cine sa ma apuc de el, dar daca voi reusi vreodata sa ma apuc, cu siguranta voi veni catre voi pentru sfaturi. Pana atunci, va doresc in continuare mult, mult succes!

  răspunde-i
 • lazy_cat
  • 18.06.2020

  foarte misto proiectul, sunteti foarte tari! felicitari si succes pe mai departe!

  p.s.: nu publica asta, dar… cred pluralul corect de la “bară” este “bare” – barele, si nu “bări” – bările… nu te supara, te rog. 🙂

  răspunde-i
 • Loading...