Dupa cum spuneam ieri, revenim la subiectul junk-food.
Conservanti, coloranti, deodoranti, pe scurt… E-uri. La cate “E”-uri din astea sunt nici nu s-au mai deranjat sa le dea nume, le-au dat direct numere, cum ar fi… fara numar!
Daca tre’ sa fie mancarea cu miros de gratar atunci se pune E4557 si gata!
Trebuie sa arate carnea ca si cum vaca din care facea parte a decedat ieri?
Se face un mix de E239 si E943 si poti sa juri ca bucata asta de animal mort facea MOOO-MOOOO acum maxim 48 de ore!
Nu exista gust, nu exista miros care sa nu poata fi reprodus chimic, senzorii nostrii de oraseni obositi oricum sunt usor de prostit.
Rezutatul? Uite cum ne inghesuim!
Ne inghesuim sa bagam ca tutele in noi toate chimicalele cu nume in care s-a strecurat cu grija un “fresh” sau cine stie ce alt termen englezesc, fiind totusi constienti ca halim un compost chimic frumos ambalat.
Care e ultima oara cand ai mancat la Mac? Dar care e ultima oara cand ti-ai promis sa nu mai mananci la Mac?
Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.