Sari la conținut

Probabil ca nu se poate scrie mult acum. Asa cum – probabil –  se pot scrie multe cuvinte in cazul unui sfarsit. Depinde de cel care scrie, nu de cel despre care se scrie.

O sa-i las pe cei care au dreptul sa vorbeasca mult sa o faca. Eu ma voi rezuma in a-i ura cu parere de rau drum bun omului bun pe care l-am cunoscut si cu care am si lucrat.

Drum bun, Iurie Darie!

17 comentarii despre "Adio, Iurie Darie."
 1. Leenah

  cuvintele chiar sunt degeaba acum dar imi pare foarte rau,Iurie Darie a fost,este si va fi o legenda a acestei tari,un mare actor,chiar daca am doar 20 de ani am urmarit multe filme in care a jucat si singurul meu regret este ca nu l-am putut vedea intr-o piesa de teatru. Valorile acestei tari dispar incetul cu incetul si ma intreb ce repere vor avea cei ce acum sunt mici,tineri..ce modele in viata,pentru ca nu se mai nasc oameni ca Iurie Darie, sau daca se nasc nu sunt promovati,in SUA un actor ca Iurie Darie sau Gheorghe Dinica ar fi fost milionar acum,dar ei nu au fost..nu ca ar conta banii,doar ca asta arata faptul ca Romania nu apreciaza oamenii care conteaza,care au facut o diferenta in tara asta. E trist..totul e trist,cand ma gandesc la oameni minunati ai acestei tari realizez ca foarte multi dintre ei nu mai sunt printre noi..

  răspunde
  • maria

   Romania sunt EU, esti TU, NOI … suntem minunati! … Iurie Darie ne-a imbogatit … suntem bogati eu, tu, noi. Multumesc!

 2. elena maria
  elena maria

  Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

  răspunde
 3. Claudia

  In urma cu 2-3 zile, la Happy Hour aparea sotia sa cu vesti bune legate de starea de sanatate si azi…In acea emisiune a spus ceva „M-am intors de 3 ori din drum sa-l mai vad ce face, mi-e greu sa plec de acasa in aceasta perioada.”, parca a presimtit.Draga de ea, ii doresc multa tarie si sincere condoleante!

  răspunde
 4. mihaela

  Of Doamne…mi-a infrumusetat copilaria cu cantecele lui cu Mihaela. A fost un artist complet, actor, desenator, cantaret,,,,,si frumos. Un om frumos din toate punctele de vedere. Multumim maestre pentru toate amintirile pe care le avem cu tine! Odihneste-te in pace!

  răspunde
 5. carmen badea
  carmen badea

  D-zeu sa-l ierte si sa-i calauzeasca pasii k merita o mare pierdere pentu noi romanii suntem din ce in ce mai saraci cultural si sufleteste……….

  răspunde
 6. vasilescumihaela

  „Si acum raman doar trei: credinta, speranta si iubirea. Dar cea mai puternica dintre ele este dragostea…” Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :)

  răspunde
 7. Bucur

  Din pacate orice are un inceput pe aceasta lume are si un sfarsit…o sa ne lipseasca maestrul.

  răspunde
 8. Irina

  Nu cred ..nu vreau sa cred..:( Odihneste-te in pace Iurie :(

  răspunde
 9. ALEXANDRA

  Drum lin, Maestre!

  Suntem noi prea mici sa spunem vorbe mari …. sau Maestrul Iurie Darie a fost prea mare pentru cat de putin pot insemna vorbele noastre acum ?

  Suntem binecuvantati ca secventele existentei noastre s-au suprapus in timp si spatiu cu aceea a Maestrului !

  răspunde
 10. karine

  Odihneasca se in pace! Condolante familiei!

  răspunde
 11. karine

  Odihneasca se in pace! Condoleante familiei!

  răspunde
 12. andreea

  Sunt mica (16 ani) si sincer mai mult am auzit despre boala lui decat despre ceea ce a facut pentru cultura…nu se mai acorda importanta oamenilor astora…pacat…se mai duce un om valoros. condoleante familiei!

  răspunde
 13. Bomarzo

  Sunt foarte, foarte trista azi.. . Dar toata viata ma voi bucura cand voi revedea nemuritoarele BD. Dumnezeu sa il ierte pe Iurie Darie!

  răspunde
 14. NICOLETA

  Ne-a dat viata lui artistica,dar acum a plecat sa se odihneasca!Un mare actor…

  răspunde
 15. Gina

  Dumnezeu sa aiba grija de sufletul lui! E trist pentru noi, dar a scapat de suferinta. S-a mediatizat in ultima vreme suferinta lui si era mai dureros sa-l vad asa. :(

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.