Eddie si Cabral (1 of 1)

Îți trimit 100 de euro, să-ți iei de Crăciun un cadou din partea mea. Mă ajuți cu ceva?

LATER EDIT: Umanilor, nu uitați de link, că altfel nu intrați în listă.

Link de la oameni de pe site, cu țara în care sunteți acum (găsiți lista cu țări direct în prima pagină a site-ului, dați scroll down).

La un link de genul ăsta mă refer: 

Dacă ești în Croația…

https://www.transfergo.com/ro/send-money-to-croatia

OK, știu că sună ciudat, dar e pe bune. Mi-au propus niște umani să scriu despre serviciul lor. Faza e că n-am scris niciodată despre ceva fără să testez, iar aici am nevoie de ajutorul unuia dintre voi.

Serviciul este TransferGo, adică transfer de bani.

Pentru că vreau să testez serviciul, îți trimit 100 de euro. Să faci ce vrei tu cu ei, că-s ai tăi.

La ce ar trebui să fim noi atenți (ce susțin oamenii că oferă serviciul)?

a) rapiditate. Ei spun că transferul se poate face în 30 de minute. OK, nu stăm cu cronometrul în mână, dar m-ar ajuta să aflu cât mai precis…

b) complet gratuit* (la asta trebuie să fiu eu atent, se pare că dacă o să fac plata prin transfer bancar, este gratuit. Sau aș putea trimite bani folosind cardul de debit/credit, comisionul este de 0,5%.

Ei au acum și o promoție, poți câștiga 10 lire pentru fiecare prieten căruia îi recomanzi serviciul, plus premii în obiecte haioase sau bani. Nu mă focusez pe asta, dar m-am gândit că e bine dacă o menționez.

Cum facem?

Intri la ei pe site și te uiți să vezi dacă țara în care** te afli este pe lista TransferGo.

Dacă este pe lista lor… îmi pui aici într-un comentariu linkul cu țara în care ești. Și-mi spui că te bagi.

Eu fac o listă simplă cu numele înscrișilor și cel care iese din random.org… primește banii și-mi dă informațiile legate de rapiditate. SPER să nu-mi iau țeapă! :))

Hai, repejor, nu țin lista deschisă mult, că se-adună lume prea multă și e greu de gestionat apoi.

*rapiditatea și gratuitatea nu sunt simultane. Adică eu voi testa acum serviciul de 30 de minute, care nu e gratuit. Cel gratis/moka… durează ceva mai mult.

**nu mi-am dorit niciodată să fiu Captain Obvious, dar poate că e bine să precizez și asta: cât timp întreb de țara în care ești, e clar că mă refer la cei care NU se află în România. Că asta vreau să fac, să testez serviciul pentru cei care nu-s în țară. 😉

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...