Sari la conținut

Pentru că la mine medicamentele își fac încă efectul și-am scăpat de febră și de durerile din gât, și pentru că am acceptat și faptul că nici întreg la cap nu-mi sunt, ieri noapte am fugit la biserică. În bombănelile continue ale nefastei mi-am luat pe mine cel mai gros echipament de moto pe care-l am (dacă știau ăia de la BMW că impermeabilul lor de moto din două piese protejează perfect și la slujba de Înviere deschideau un business nou! :) ) și-am mers.

Slujbă frumoasă, am avut noroc să alegem o biserică la care am mai fost (planul inițial era să mergem la o mănăstire lângă București, dar având în vedere că eu mă ascundeam încă de febră – mama ei de amigdalită! – am rămas mai aproape de casă), o biserică în care cei care erau acolo veniseră pentru slujbă și nu pentru garagață, am cântat, ne-am rugat și-am luat lumină. Doamne ajută!

La tine… totul bine? Cum ai sărbătorit? Slujbă frumoasă?

Am tras și căteva cadre aseară…

După cum spuneam… la tine totul bine? :)

Later edit: pentru că cine se aseamănă se-adună, uite frumusețe de mesaj primit de la o doamnă de care sunt mândru să spun că mi-e prietenă, Carmen Tănase:

Carmen Tanase

16 comentarii despre "Învierea. Hristos a înviat! Paște fericit, umanilor!"
 1. vasilescumihaela

  Adevarat a inviat! La mine e bine. :)

  răspunde
 2. ottilia
 3. Giurgiu Lucica
  Giurgiu Lucica

  am citit pe Realitatea stiri online ca inainte de Paste ai ajuns la spital…..ce ai mai patit ? e posibil sa fie de la „capul in gura” virat de Doamna Carmen Tanase ? oricum, daca ai ajuns la Inviere inseamna ca te simti mai bine, nu ? sper !

  răspunde
 4. andrada

  Domnule draga, nu tin neaparat sa imi publici comentariul ca ma simt ca o babuta in sala de asteptare care tot vorbeste si detest asta, dar daca amigdalitele sunt dese, te rog sa faci un exudat faringian, sa vezi daca nu cumva e un streptococ la mijloc. E drept, periculos e de cele mai multe ori in copilarie si adolescenta sa faci amigdalita des, dar eu sunt cazul ala special care la 29 de ani s-a imbolnavit de inima si a facut arterita de la o amigdalita care tot revenea. De 2 ani starea mea naturala e durerea.

  răspunde
  • Cabral Ibacka

   Băbuțo, ai dreptate, știu asta.
   O să mă ocup după ce mă dau jos de pe antibiotic. Promit!
   Îmi pare rău să aud ce spui despre tine, sper să scapi de durere. Scapi, da?

 5. Catalin

  Sarbatori fericite, Cabral!

  răspunde
 6. termoizolatii constanta

  Adevarat a inviat! Paste fericit.

  răspunde
 7. Adrian

  Adevarat a inviat! :) Din moment ce n-am prea stat in fata calculatorului presupun ca a fost bine de Paste :)

  răspunde
 8. Cronos

  Adevarat a Inviat!

  răspunde
 9. forum foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.