Sari la conținut

… ne parcam masinile si in holurile blocurilor se pare ca avem nevoie de o zona maro (ca verde nu e nici daca rupi filtrele de la Photoshop in 4!).

Oare o fi fost atat de greu sa organizeze o parcare marginita de ceva garduri verzi atunci cand au recoafat zona pe Vacaresti? Sau ideea este ca ar merge la fix inca o Billa sau un Plus pentru noile ghetto-uri de vis-a-vis?

13 comentarii despre "Intr-un oras in care…"
 1. Jamilla

  am fost recent in bucuresti, stii doar, si am innewbunit la propriu, asteptand cu varul meu in masina, intrafic si apoi, dupa locuri de parcare… si adoram aglomeratia, dar dupa o infuzie de bucuresti, parca nu mai ador aglomeratia ;-)

 2. ketherius

  Cam greu sa iesi din parcare in mijlocul intersectiei, nu crezi? Mai ales ca este si linie continua. Cat despre verdeata, cred ca asteapta primavara sa planteze palmieri :D

 3. ketherius

  Am gresit cu linia continua. Probabil nu a cotizat nimeni suficient de mult ca sa obtina aprobarea pentru parcare.

 4. FuckYouTovarasi.blogspot.com
 5. Somebody

  Am auzit ca vor retroceda si 2 hectare din parcul Tineretului unor persoane fizice care bineinteles ca se vor transforma ori in complexe rezidentiale ori un alt hyper-mega-super magazin…

 6. GadgetNews

  [riffly_audio]0966FCB4689211DDBFCCD6ACAA01D9A4[/riffly_audio]

 7. Etherfast

  Mai bine o pun de-o benzinarie ca si-asa sunt putine in Bucuresti.

 8. Chubalito

  Postul lui GadgetNews exprima perfect situaţia. Dar să ştii că peste tot este aşa. Nu doar în Bucureşti pe această stradă. Interesu’ poartă fesu’ peste tot

 9. mikel

  ar fi bine macar sa puna vreo 2-3 pomi si niste iarba. de parcari trebuie discutat cu don’ cocos (desi la el parcari inseamna niste linii trase pe asfalt)

 10. shinny

  Eu nu am problema locului de parcare acasa. Nu, nu va ganditi ca as avea un loc platit la primarie, dar stau pe langa parcul IOR, unde cum necum, din piatra seaca, prin taiere de juma’ de trotuar tot au mai aparut ceva locuri de parcare la modul primul intors acasa, primul parcat la botul calului. Tot e bine decat deloc…verdeata…oho,din belsug! Acu eu nu inteleg de ce in zona unde ai suprins tu Cabral poza aia, pe acel teren (nu l-as considera verde chiar nici pentru cei 2 copacei rataciti) nu au putut fi amenajate macar cateva locuri de parcare. Daca ar fi sa ma gandesc cate locuri ar putea fi create intr-o parcare etajata supraterana, inseamna ca ma gandesc prea departe sau sunt de-a dreptul irealista nu?! :) Ehe…e cale lunga pana acolo. Momentan, pentru mai marii urbei, important e sa se construiasca in nestire…nici nu mai conteaza ce…supermarket, cosmelii rezidentiale eventual si fara parcare subterana ca deh…merge si asa…important e sa iasa banu’ cui trebuie.

 11. copolovici

  Fratele meu blond, sugerez o competitie pentru tinerele vlastare cu talent si apetit pentru fotoshop. Adopta o bucata de Bucuresti care te doare(nu mare, cit sa intre intr-o poza cu rezolutie decenta) si tranform-o dupa propria ta vointa si dorinta. Culori, utilizari, mobilier urban, cladiri inlocuite cu acelea care tie ti s-ar parea mai potrivite… Sigur, nu zice nimeni sa lasi bietii locatari fara acoperis deasupra capului, dar pe linga ce nu poate si nu trebuie demolat, ce-ar construi fiecare?

 12. sorecarul

  nici macar nu trebuia pavata, 5-6 masini de pietris ajungeau.

 13. sorecarul

  si un gram de bunavointa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.