Inca o idee misto!

Cei care aveti un smartphone sau o tableta, de cate ori nu v-ati gandit ca ati avea nevoie de o anume aplicatie, dar ca ea nu a fost facuta inca? Eu m-am obisnuit sa cotrobai prin market-ul de aplicatii dupa ce ma intereseaza si de foarte multe ori am gasit idei inrudite cu ce as fi vrut eu dar care ar fi putut fi facute mult mai bine (subiectiv, stiu, caci vorbim de idei personale).

Si hai sa ma si laud putin… de cateva zile sunt posesorul unui Samsung Galaxy Tab 10.1. Si nu ca ma dau lebada (asta chiar ar fi greu, este?)… am cam lasat iPad-ul deoparte. Dar asta e chiar alta discutie…

Ziceam ca am tableta asta de cateva zile si o tin numai in focuri, am cocosat deja Android Market-ul cu download-uri, am gasit fel-de-fel de inventii dragute si mi-am facut si treburile in timpul asta.

Dar sa nu va inchipuiti ca mi-a dat-o cineva moka, nu. Am primit-o cu promisiunea ca voi veni cu o idee de aplicatie nemaivazuta si nemaiauzita pana acum. Acum… de ce sa va mint si pe voi, dupa cate chestii am instalat si dezinstalat in lunga mea viata… nu cred ca mai sunt chestii noi de inventat (cel putin nu cred ca le voi inventa eu), dar cei de la Samsung nu trebuie sa stie asta, nu? 🙂 Asa ca le-am promis ca voi veni cu acea aplicatie minunata, pe care ei s-o construiasca.

Mi-a placut provocarea si deja am inceput sa ma gandesc serios la ideea de aplicatie ca vorba aia, nu ma pot prezenta cu o “aplicatie de calendar”.

Deja am in cap o chestie care nu s-a facut in forma pe care eu o vad acum dar daca voi vreti sa ma bombardati cu idei noi (care au sanse mari sa fie mai buna decat a mea) ma dati peste cap.

Ideea este alta: propunerea mea de aplicatie va fi pusa in aplicare (ironic joc de cuvinte, eh) de catre un programator, da? Ei bine, cei de la Samsung vor organiza un concurs: developper-ii romani care se simt in stare sa construiasca aceasta aplicatie vor participa la un concurs. Cel care va veni cu cea mai buna varianta a acestei aplicatii… va castiga!

Stiti pe cineva care se pricepe la programare in Android? Cand o sa se lanseze concursul o sa scriu pe blog, dati-i de stire ca… cine stie? 🙂

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...