În sfârșit, o campanie românească on-line cu suport video de nota 10

#auskia auskiaSpus pe sec, neinteresat și superficial, sună așa: niște bloggeri români s-au dus la ski în Austria, pentru a promova o stațiune de ski de-acolo.

Nu te aștepți la un mare buzz, pentru că oamenii vor fi prinși cu ski-ul și snowboard-ul. Probabil că vor fi ceva poze cu telefonul, câteva filmulețe scurte, niște instagram-uri și niște feisbucăreli. Și cam atât.

Ei bine, eu n-am putut să merg la #auskia ăsta, unii trebuie să mai și muncească, dar privesc cu plăcere cum cineva care și-a dat seama că o producție video are nevoie de calitate ca să iasă în față s-a pus pe treabă și a asigurat evenimentului ăstuia o componentă video de nota 10.

Bine montat, cu poante puse unde trebuie, cu partea advertorială livrată fără să deranjeze, veselă și funea. Am o singură treabă de croncănit… interviul în engleză merita și traducere (o subtitrare simplă își făcea treaba perfect).

În rest… bravo! Și… distracție plăcută! 🙂

Din câte am văzut de imagine s-a ocupat Brylu. De restul (montaj, regie, scenariu) nu se specifică, după ce aflu… revin.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...