Imaginea unui furt.

In primul rand va multumim pentru sfaturi si pareri. Eu ma bucur foarte mult pentru faptul ca am vazut cat de mult seamana foarte multe sfaturi cu gandurile noastre. Asta inseamna ca  cei care intra pe-aici ocazional si mai citesc ce scriu imi seamana. Nu la bronz ci la gandire. Si asta ma bucura.

Revenind la bucuria zilei asteia, inca nu am luat o decizie finala. De-aia nici nu punem una dintre filmari ci doar o imagine blurata.

furt camera 3

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Jesi
  • 08.08.2018

  La stiri …este perfect sa o vada toata lumea…si daca nu o denunta nimeni legea nu o va sactiona….say…etc.
  La stiri este perfect

  răspunde-i
 • Elena
  • 24.03.2014

  Nui frumuos, sã ne corectãm unul pe cel-lãlat .Nui uşor sã locueşti în țarã strãinã, şi sã rãmâi a-ceaşi persoanã .E-ra altu-l subiectul , nu gramatica , limbei române .Eu vorbesc , odatã pã sãptãmânã, limba românã, nui ùşor sã vorbim perfect , dupa annii bunii de strãinãtate, .Noi români suntem puțin rãi ,sã lãsãm rãutatea puțin , poate ne iubeşte DUMNEZEU, mai mult .

  răspunde-i
 • Giorgi
  • 14.03.2014

  Nu va faceti probleme doamna Irina nu ma supar de fapt nu am de ce , am mai intilnit “perfectionisti” dar nu cred ca este cazul in aceasta situatie avind in vedere ca este o simpla opinie nu o lucrare de doctorat .Imi cer scuze pentru ca scriu cu i din i dar pe vremea mea asa am invatat la scoala .Intradevar am folosit cuvintul ” in cirdasie ” in sens peiorativ si nu cred ca se poate folosi exclusiv pentru persoane deoarece inseamna ” intovarasire ” , cuvint care la rindul lui inseamna asociere si cred ca doua opinii se pot asocia s-au intovarasi .Despre ” el sentido comun ” sincer nu cred ca exista exprimarea in romaneste si nici nu cred ca exista starea ca atare in Romania , daca cititi explicatia in alta limba ( Engleza , Spaniola s-au Italiana ) o sa intelegeti sensul frazei. In fine cred ca ne-am deviat de la subiectul principal.

  răspunde-i
 • irina
  • 14.03.2014

  sau mai exact: Corect, am gresit! (uitasem iar :)))

  răspunde-i
 • irina
  • 14.03.2014

  corect, am gresit!

  răspunde-i
 • Giorgi
  • 13.03.2014

  Nu inteleg doamna Irina ce va deranjeaza atata daca cineva are alta opinie decat dumneavoastra , daca credeti ca aveti dreptate va puteti expune punctul de vedere si puteti incerca sa ne convingeti.Nu cred ca prin atacuri de genul acesta o sa ne faceti sa intram in cardasie cu opinia dumneavoastra , poate nu ati observat dar multe dintr-e raspunsuri sunt scrise de persoane care nu mai locuiesc de mult timp in Romania si majoritatea timpului gindesc si se exprima in alte limbi.Va rog sa ne scuzati pentru ca ucidem limba noasta dar asta nu prea are de a face cu ” common sense “.

  • irina
   • 14.03.2014

   si inca ceva: “in cardasie” cu opinia mea nu puteti intra oricum, pentru ca ea, opinia nu este o persoana. “a intra in cardasie cu cineva” inseamna sa te aliezi cu cineva si are cumva o nota negativa ca expresie….
   iar scopul comentariilor mele nu era acela de a va convinge ca am dreptate. eu stiu ca am dreptate atunci cand spun ca felul in care scrieti in limba romana este deficitar.

  • irina
   • 14.03.2014

   “dintre” se scrie legat domnul, giorgi. se invata in scoala generala acest lucru, clasele 1-4.
   ma bucur ca stiti limba engleza dar nu cred ca are vreo legatura cu limba dumneavoastra materna.
   eu cred ca atunci cand ne exprimam o opinie suntem responsabili pentru forma si continutul ei. forma trebuie sa fie frumoasa si continutul trebuie sa fie logic. continutul opiniei dvs. nu este logic pentru ca va contraziceti in termeni. imi pare rau, dar asa e. o sa va suparati pe mine – dar cautati dvs. explicatia termenului de “common sense”, in limba dvs. materna e cel mai bine si dupa aceea vedeti ce ati scris.

  răspunde-i
 • Iulia
  • 10.03.2014

  ….mi se pare cunoscut cazul tau…
  Noi ne-am “patit” de doua ori cu aceeasi persoana. Dupa prima disparitie a banilor, am avut o discutie cu sotul, cine a luat banii…cati lipsesc…i-am numarat bine, dar tot nu ieseau …Singura persoana “suspecta” era ayi care face curat. Nu i-am spus nimic, baii i-am lasat in acelasi loc, dar cu un semn 🙂 binenteles au mai disparut bani :)))Nu multi. De data asta, banii (ramasi) i-am pus in banca, iar ayi inca mai lucreaza la noi, fara sa-i fi spus nimic despre incident. Doar ca ea singura s-a simtit si face curat mai bine decat la inceput. Totusi, noi suntem precauti la orice schimbare de comportament de-al ei.
  P.S: Noi locuim in China, salariul unei “menajere”, “cleaning lady”, “ayi” este undeva la 140-150 euro/ luna pentru 3 ore/zi.

  Judecati singuri si nu puneti pe nimeni in incurcatura, cu atat mai mult pe voi.

  • irina
   • 13.03.2014

   ei, sigur…daa…sa judecam singuri, da.

  răspunde-i
 • Alex
  • 09.03.2014

  Doamna este angajata cu forme legale? Anyway, stiu ca daca se face sesizare din oficiu, exista si tainuirea.

  răspunde-i
 • Elena
  • 09.03.2014

  Adevãrul , cã noi români suntem rãi ..Eu locuesc în italia şi soțul meu e italian , .Avem un restaurant care îl gestesc ,eu! .Aveam nevoie de o femeie in bucatarie, şi am decis sã angajãm o persoanã ..Am decis , ca acea persoanã sã fie româncã , pentru cã eu ştiu ce înseamnã sã fi român în Strãinãtate, fãrã muncã .Femeia din bucatarie în fie care zi fura fructe si legume , când fãcism inventaru la sfârsitul saptãmâni numi eşi normal .neam dat seama , cã ceva nu merge , si am decis sa punem cameri de luat vederi peste tot .Am prinso pa doamna cum fura fructe legume ect .Eu când am vãzut mamm supãrat si am vrut sãi desfac contractul de muncã , dar sotul meu nu ma lasat , mia spus haide sa mergem acasa la dumneaiei , sa vorbim cu ia .Când ne vãzut la usa casei a întrebat mați dat afarã , de la servici .Eu iam raspuns da pentru , ca furi .sotul meu ia spus daca explici de ce furi , nu te dam afara ..Femeia ne arata facturile de la gaz , lumina , si apã , plus chiria de 350 de euro , dumneaiei , avea cu chirie cu facturi 800 de euro de plata .plus cã fata cea mare avea hepatita b , c . Si trebuia sã ținã un regim alimentar strict ..iar cei 2 copii , mai mici care sunt la scoalã mâncau o datã pã zi , si acea masa la scoala si nu acasa .femeia are un salariu de 700 de euro , spalã vasele 4 ore pa zi .2 ore la prânz 2 seara .Sotul femeiei e mort de acum 4 anni , si doamna a ramas singura cu copii micii. Sotu meu a vorbit cu ia .El a înțeles , cã nu fãcea de bine acest lucru . Am prezentato la asistența socialã , iam spus ca doamna nu poate sa creascã 3 copii singura sa o ajute cu ceva .Acum are 400 de eroo de bonurri pentru piațã , si cina în fie care searã pentru copii io trimit la pachet .şi numi pare rãu cã merg sãi aduc mâncare , pentru cã copii dumneaiei , e foarte frumosi si educati si eu dejia îi iubesc .Sotul meu mia spus când faci fapte trebuie sa fi ferict , cã le faci .Acea doamnã , a ramas la munca si continua sasi creasca copii ..Are copii foarte educați si cuminți , dar ei nu stiau ca mamma fura sai creasca .si nu o vor afla nici odata .Cabral sfatul meu e sã nu o faci cunoscutã pe aceastã doamnã , tio cer de dragul copiilor , e greu sã mergi pa stradã ,ca copil sã se uite cei lanți la tine ca un hoț.Noi români ar trebui sa fim un pic mai buni si nu repede la judecata ..Eu de cand stau cu sotul meu am invatat , cã ce e al meu nu e lucru meu e al Dumnezeu, si daca el vrea sa-mil ia poate ..Cei di parlament furã de stinge apa si nici unu nu e inchis. .Sper sa nu pui vidio cu doamna .Ori ce în viațã are un motiv .dacã doamna a furat a avut un motiv .şi dacã nu eşti conştient ce faci e un motiv .Toti greşim si nimenia nui sfânt .Parcã a facut crimã , o judecați parcã sunteți judecãtori .

  răspunde-i
 • Monica
  • 08.03.2014

  “Si ne iarta noua gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri” asa cum vom vrea iertarea Celui de sus sa dam iertarea celor de langa noi. Si cel mai al naibii hot, mincinos, exceptie cazuri patologice, vor avea inima inmuiata in fata La multi ani, femeie! Fie ca gandurile, faptele si actiunile noastre sa se alinieze dorintelor noastre pentru a putea primi ceea ce ne dorim! Cu drag, Monica M.bunatatii autentice si nu prefacute! Va putem ajuta doamna? Suntem siguri ca ju ati fi facut asta fara un motiv grav, haideti sa vorbim sa vedem cum rezolvam. Oamenii ne fura timp, energie,lumina din ochi, familia, etc numai ca de fapt ne furam singuri functie de alegeri si de cum actionam. Da, nu suntem toti la fel de drepti, demni, urati, cinstiti, frumosi, da, gresim, da, se poate sa ne schimbam! Da, toti avem momente sau chiar perioade crunt de proaste. Da, toti meritam sa fim iubiti! Si iubirea nu exista fara iertare!

  răspunde-i
 • Loading...