Îi căutăm casă lui Carlos

Amstaff. Pentru unii e bau-bau. La fel ca și Cane Corso și alte rase cu potențial, amstaff-ul sperie.

Cei care cunosc, însă, care-i treaba cu câinii știu că primează întotdeauna educația și-apoi rasa și tendințele ei. Dacă vorbim despre un câine echilibrat și normal la cap, rasa nu trebuie să te sperie decât dacă respectivul animal a fost educat prost și i-a fost încurajată înclinația către violență.

El este Carlos și a fost gasit in noaptea de 06.09.2013, legat de un stalp in parcul Tineretului din Bucuresti. Este un catel bland, bine întreținut și ușor răsfățat. Este calm, jucăuș și foarte prietenos cu oamenii, fără nicio tendință agresivă.

Carlos 2

De ce vă povestesc despre el?

În primul rând pentru că sper să nu fi fost abandonat ci pierdut. Și poate-i găsim familia.

În al doilea rând… pentru că i se caută o familie adoptivă.

Se ofera cu contract de adoptie, sterilizat, microcipat si vaccinat.

NU poate fi tinut impreuna cu alte animale.

Conditiile celor care îl oferă spre adopție, și aici citez: verificari periodice pt a ne convinge ca nu-i lipseste nimic, sa fie tinut in apartament sau in interior, ideal este ca adoptatorul sa aiba experienta cu astfel de rase si timp liber sa se ocupe de el. Este ft activ, ii place sa se joace, ft energic si atasat. 

Nu incercati daca: vreti sa-l folositi la lupte, dacă nu aveti suficient timp, spatiu si resurse pt el. Verificarea si selectia adoptatorului vor fi ft riguroase.

Oricine este interesat de Carlos poate trimite un e-mail la [email protected].

Carlos 1

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Anca
  • 29.05.2014

  Iti multumesc ca il ajuti pe Carlos!

  răspunde-i
 • ana
  • 27.05.2014

  Buna seara, Cabral ! Numele meu este Ana si apelez la tine cu o mare rugaminte! Am incercat sa scriu la contact dar da o eraoare la cod.

  Eu şi colegele mele, studente la ASE Bucuresti-Facultatea de Marketing, formăm o echipă ce va reprezenta pentru prima dată România în cadrul proiectului L’Oreal Brandstorm, concursul internaţional de marketing ce se va desfăşura în data de 12 iunie, la Paris.

  Pe lângă concursul efectiv, mai exista și un concurs online pentru care trebuie să strângem un număr impresionant de like-uri în competiţia People’s Choice Award. Fotografia cu cele mai multe like-uri va fi desemnată în data de 6 iunie câştigătoare!

  Ne-am gandit sa apelam la tine, pentru ca fotografia ne reprezinta ca tara si ne dorim sa castigam acest concurs!

  Link-ul este urmatorul: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=651865894886224&set=pb.158771604195658.-2207520000.1401099070.&type=3&theater

  Asteptam raspunsul tau cu drag si speram din toata inima ca ne poti ajuta!

  O seara placuta,
  echipa reMARKable Team

  răspunde-i
 • mihai
  • 27.05.2014

  “ft” in loc de “foarte”? De 3 ori in 4 randuri? 🙂

  răspunde-i
 • Loading...