Ideile de viitor bun se strâng, vino și tu cu una!

Am povestit deja despre concursul organizat de Philips – Idei de viitor. Eram curios să văd dacă se vor înscrie proiecte și ce fel de proiecte vor fi înscrise.

Ei bine, oamenii n-au dezamăgit și s-au pus pe scris în speranța că zona lor de lume va prinde viață.

De exemplu este înscris un proiect care vrea să lumineze spectaculos Grădina Botanică din Craiova. Nu știam nimic de ea dar citind descrierea proiectului am devenit curios.

Ce-am găsit? Grădina Elfilor:

gradina-botanica-craiova Cristian iancu

sursă foto: Cristian Iancu – aici

Până la urmă despre asta este vorba în proiectul ăsta, vorbim despre bucățica de lume a fiecăruia și despre dorința de a o schimba în bine printr-o idee bună.

Sunt sigur că fiecare dintre noi ar găsi o idee cu care să contribuie la bunăstarea comunității din care face parte. Dacă ideea ta s-ar dovedi bună gândește-te că proiectul ar putea fi implementat de către Philips (ei asigură finanțarea cu 100.000 euro! Da, este enorm bugetul, chapeau!).

Ideile pot fi din 3 categorii: perioada de sarcină, start sănătos în viață, recreere prin lumină.

În plus, în fiecare săptămână Philips premiază prin tragere la sorți trei proiecte (câte unul din fiecare categorie) cu produse Philips, unele de valoare destul de mare.

Ai, așadar, mai multe motive să vii cu propria idee dar și o zonă destul de largă în care să-ți exersezi imaginația… înscrie-ți propria idee de viitor!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...