iCEE.fest, cel mai mare spammer din Univers

Nu știu cât de legat ești de zona asta, dar dacă ai cea mai mică legătură cu online-ul, antreprenoriatul, marketingul, PR-ul, etc… sigur știi de iCEE.fest.

Ei bine, eu am și participat în trecut, am fost MC/host/musafir/pișcotar… și de câteva săptămâni mă tot câcâi să scriu despre iCEE.fest 2017. Dar am fost prins cu altele…

Scriu azi, și i-am dat titlul ăsta tocmai pentru că Stanca și Cocioabă se simt cu musca pe căciulă pentru că ne-au terorizat pe noi, ăștia de suntem abonați la newsletter-ul evenimentului. Dar nu ne-au terorizat deloc. Mă rog, pe alocuri…

Faza e simplă: cei care au cea mai mică legătură cu domeniile atinse de iCEE.fest știu deja de eveniment, probabil că și-au cumpărat deja bilete (din ce-am înțeles sunt aproape sold-out, mai sunt foarte puține disponibile).

Probabil cei care au alte domenii de activitate nu știu că la noi se întâmplă ceva atât de mișto. De tare. De puternic. De mare.

Domenii de activitate înrudite, dar care acoperă un teritoriu foarte vast, atacate din toate părțile de specialiști și antreprenori cu foarte multă experiență.

Speakeri de peste tot din lume, dar și de la noi. Împărțiți pe 6 scene.

Șansa de a cunoaște unii dintre cei mai mari influențatori (că n-am vrut să mă murdăresc de engleză cu influenceri), de a sta de vorbă cu oameni care au scris și încă scriu istoria interneților… chestii care se întâmplă în România, într-un eveniment produs de români (și știu sigur că nu e Soroș în spate… o avea Stanca o terasă frumoasă, dar folosește în continuare AppleTV-ul generația 1. Rușine!).

Acum… dacă era post de reclamă aș fi cerut și eu niște invitații pentru cititorii mei… o dudă, o măslină, ceva… dar cum anul ăsta a trebuit să refuz participarea la eveniment (sunt prins cu altceva), Stanca m-a șters din lista de prieteni. Sau, mă rog… m-a blocat pe telefon. Și pe whatsapp. Și pe Facebook Messenger. O să încerc să-l contactez pe mIRC.

Apropo de speakeri… pun mai jos o captură. În ea apar cam 20% dintre speakeri (la calitatea lor n-am cum să fac captură de ecran, va trebui să intri pe pagină și să citești despre ei):

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...