I dare you: cel mai frumos rasarit de soare. Concurs foto.

Incep cu o precizare, caci sunt restant: e vorba de FuckBook. Inca n-am desemnat castigatorul. Promit ca-l arat cu degetul pana in week-end-ul asta. Si-l voi lasa pe el sa aleaga daca merge la munte sau la mare.

Revenind… eu am o fixatie cu rasaritul de soare. Daca n-am aparat foto trag un cadru cu telefonul. Daca n-am nici telefonul… ma uit indelung si-mi imprim in cap imaginea aia, incerc s-o tin minte cat mai mult. E, avand fixatia respectiva, am si o gramada de fotografii cu rasaritul de soare.

Asadar, te provoc la duel: daca ai un rasarit mai misto decat al meu… te trimit la mare, trei zile.

Nu pun nici o limita de compozitie a fotografiei, doar ca trebuie sa fie evident ca e facuta la mare, ca… e rasarit si ca e mai rasarit decat rasaritul meu.

Premiul: cazare pentru doua nopti (vineri si sambata) la Pensiunea Sea-Breeze din Navodari. Au si site, aici.

Asadar, trimiteti pozele la rasaritdesoare[at]cabral[punct]ro, si le publicam pe masura ce vin, in doua posturi pe saptamana. Nu e concurs de rezolutie, daca ma indoiti cu 5 GB / poza pierd aiurea timp cu resize-ul. In plus, luna asta iar ajung la 100gb de trafic, nu se rupe Webfactor din cauza asta dar le dam apa la moara serifilor, ca cica “de-aia nu munceste romanu’, ca s-a inventat blogu‘”.

Deci: ai un rasarit mai misto decat al meu? Da, stiu, al meu nu-i pus… o sa-l pun dupa ce le vedem pe-ale voastre. Si facem comparatia… A, nu cred ca trebuia precizat dar totusi o fac… poza sa fie facuta de tine, nu luata de pe net sau de aiurea, daca apar umani in poze trebuie sa fii sigur ca nu-i deranjeaza sa apara (sa ai acceptul lor). Poti sa pui watermark pe poza  dar discret. Daca nu e discret… nu se publica.

Pagina concursului: Rasarit de soare.

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...