Sari la conținut

Andreea si cabral Ibacka Eveniment HHC_01
Am auzit pentru prima oara despre HHC la prietena mea, Amalia Enache.

Amalia vorbea foarte insufletita despre o echipa de nebuni care se lupta cu sistemul, care chiar schimba lucruri, care sunt in stare, in nebunia lor, sa demoleze comunismul inradacinat in sistem si sa ajute copiii.

De-atunci au trecut ceva ani, Amalia vorbeste la fel de inflacarata despre HHC, dar acum are avantajul ca vorbeste din interior, este unul dintre motoarele acestei echipe frumoase care se numeste Hope and Homes for Children. Intre timp am cunoscut si eu echipa, pentru ca am ales sa-i ajut in mai multe feluri, de mai multe ori, de fiecare data la fel de bucuros ca pot sa pun si eu umarul.

Ce fac ei? Ei se lupta sa ofere o casa, un camin, fiecarui copil din Romania.

Andreea si cabral Ibacka Eveniment HHC_10Ce s-a intamplat in cadrul HHC Twin Art 2013?

Ii citez pe ei:

„Twin Art a devenit pentru aproape două ore un spațiu ideal, în care arta sunetelor – ilustrată în mod strălucit de violonistul Alexandru Tomescu şi pianistul Andrei Licareţ – şi cea a umanității, au coexistat. Cu prezenţa actorului Mihai Călin în chip de gazdă a serii, pe scenă au urcat și au pledat pentru cauza copiilor aflați în protecția statului Alteța Sa, Principesa Marina Sturdza – Președinte de Onoare al fundaţiei și Ștefan Dărăbuș – Director Național HHC România.”.

Am fost si noi, pentru a-i sprijini inca o data, pentru a avea ocazia sa povestim mai departe despre oamenii fumosi si harnici pe care i-am cunoscut si cu care lucram.

6 comentarii despre "HHC Twin Art 2013 – „Hope and Homes for Children” in plin avant!"
 1. M.

  Andreea este superba! te rog, nu te supara, dar a ta sotie te eclipseaza!

  răspunde
 2. Marmotica

  Am aflat acum cateva zile despre HHC, citeam un articol despre Alexandru Tomescu si am ramas profund impresionata. Respect!

  răspunde
 3. Sabina

  Maica, superbi sunteti :)

  răspunde
 4. Gabriela

  Am fost acolo! Rar mi-a fost dat sa vad atata decenta si eleganta. Nu a fost strangere de fonduri, nu a fost provocata mila, nu a fost cersetorie. Doar o informare decenta despre ce a fost si unde s-a ajuns. Si , cel mai important, unde se poate ajunge daca ne implicam. Fiecare asa cum considere…ASA DA

  răspunde
 5. Adrian O.

  Multumim de sustinere si de prezenta, Cabral. Fiind printre organizatori si lucrand pentru HHC, pot spune ca a iesit minunat. Multumim din nou :)

  răspunde
 6. Pingback: Andreea si Cabral Ibacka ‹ Roberta Enache - fotograf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.