Heavy D. R.I.P. and THX!

Berceni, strada Imparatul Traian, anii 90.

Gulie avea vesta matlasata, aia visinie, si eternul lui tricou negru. Dick sprijinea gardul cu Piramizii lui care ieseau la spalat de-o suiau pe muma-sa pe pereti. Mario isi aranja ciocul si sapca cu Ney York Knicks, atent ca nu cumva bluza aia alba de la O’Neil sa se murdareasca de la cutiile de scrisori pe care se rezema. Rata se vaita ca nu-si mai gaseste hanoracul ala verde pe care-l pandiseram toti in Magazinul Unirea. Eu aveam niste jeansi bufanti si-o vesta din aia umflata, primite cadou de la un prieten (da, negru) din State, eram toti aranjati – in acceptiunea noastra – de parca urma sa plecam la Hollywood, la vreun party din ala spectaculos.

Se facea 1 noaptea si-o taiam toti in scara, incepea YO! MTV Rap!

Pentru asta ne ferchezuiam noi, aveam intalnire cu idolii nostri.

Printre ei si Heavy D. Le zicea grasu’ de ne chinuiam apoi ore in sir sa intelegem versurile si rimele, pentru ca apoi sa le repetam in scara blocului… inchipuindu-ne ca suntem in concert.

Pe vremea aia se canta si se asculta alt rap decat cel de azi, cred ca-mi plac amandoua dar daca ma pui sa aleg… merg pe old-school.

Atunci Heavy D. era new-school, folosea din vibe-urile R&B-urilor si soul-urilor momentului dar le zicea pe lyrics-uri de ne fascina pe toti.

Ieri Heavy D. a murit. Si-mi pare rau.

L.E. Dupa ce-am publicat postul primesc de la Cabron pe twitter: Mi-a placut “filmul” din articol …mai ales ca sunt cu un Gulie langa mine si m-am panicat putin la inceput cand am citit.

Se vede treaba c-am avut multi Gulie prin Berceni. Si se vede treaba ca oricat de mult am evolua… tot timpul ne uitam peste umar la ce-am facut in trecut…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Andra
  • 09.11.2011

  Hmmm…parfumul vremurilor trecute.Este ca ne simtim nitel batrani cand o persoana care ne-a fericit copilaria si/sau adolescenta ,ne paraseste?!

  răspunde-i
 • Dea
  • 09.11.2011

  The best die young.

  răspunde-i
 • Loading...