Have a break – votare!

L.E. Simpaticilor, votam prin formularul de vot da? NU PRIN COMENTARII! 😀

Fara alte treburi spuse in plus, pun cele 5 comentarii – cele mai votate la postul Probleme in relatie? Have a break!.

Cititi-le si votati cu cei care credeti ca au mai mare nevoie de week-end-ul la Hilton. Bafta, spor si mersi!

a) Eu si El:

Meritam pentru ca suntem stresati la maxim cu privire la interviul pe care o sa-l sustinem in curand la Hilton in Bucuresti (suntem in proces de emigrare pt Canada) si pentru care ne-am pregatit intens in ultimul an, fara a avea timp de noi.
Ne-ar fi foarte usor sa ne trezim si doar sa coboram la interviu si nu sa venim prin frig spre hotel, intr-o dimineata de decembrie, la 8.30, cu emotii cat hotelul. Rad dar nu e rasul meu, pentru ca nu suntem din Bucuresti.

b) Mihai

Nu voi scrie chestii siropoase. 2 ani si 7 luni impliniti acum 5 zile. O iubesc, vreau sa locuiesc cu ea, vreau sa fiu langa ea mereu. Uneori ne mai ciondanim, stam suparati, dar in final ne iubim, ne imbratisam. Suntem simpatici. In pat e genial, suntem ca doua piese de puzzle care se imbina perfect. Doar ca amandoi uneori mai simtim nevoia sa facem doar dragoste si sa stam imbratisati, sa savuram momentul. Ca in filmele alea in care ea se trezeste mai devreme si se furiseaza sa ii pregateasca micul dejun surpriza. Foarte rar dormim impreuna. Am nevoie doar de o sticla de vin rosu demisec, o noapte rece, si de ea zambind.

c) HM

Amandoi avem 26 de ani, formam un cuplu de 8 ani si inca nu stam impreuna…:(

d) MS:

Ma tot framant de cateva minute, nu stiu daca sa iti scriu au ba. Nu am fost niciodata fanul povestilor dramatice facute publice, dar o sa-ti spun de ce imi doresc eu acel voucher. Eu si sotul meu suntem the regular kinda’ couple. Ne-am luat fiindca ne iubim, radem unul la glumele celuilalt, lui ii place cum gatesc si mie mi se pare ca-i mai frumos decat oricare altul, si multe altele. Nu suntem perfecti si avem zile in care ne-am rupe capetele, cu dedicatie.
Dar ne iubim, si as vrea sa putem evada macar doua zile din cotidian, care, recent, a devenit mai urat. Anul asta am pierdut primul nostru copil si cred ca ne-ar prinde bine sa fugim putin din casa asta in care inca mai e urma ultimelor evenimente. Noi ne intelegem bine, problemele ni le rezolvam intre noi, asa ca daca vei vrea sa fericesti alt cuplu, sa fie intr-un ceas bun si sa le priasca.

e) Caress:

Eu si logodnicul meu ne iubim fantastic…, dar ajungem foarte rar prin “pat”. Cred ca se intampla de 3-4 ori pe an. Suntem mai mult buni prieteni decat amanti, dupa 4 ani impreuna. Suntem foarte stresati, nu ne odihnim bine, destul de singuratici si locuim cu parintii unuia dintre noi – ceea ce e absolute horror, dar nu ne putem permite decat umilinta asta momentan. Rarele momente in care parintii nostri mai pleaca de acasa sunt savurate cu nesat de noi amandoi. Eu sunt somera.De vacante nu poate fi vorba, singura noastra vacanta impreuna a constat in 3 zile petrecute la Sinaia acum 2 ani, in care mai mult ne-am suparat decat relaxat, din cauza administratorului vilei, un cretinoid si jumatate ! Ar fi extraordinar sa evadam din viata noastra gri pentru doua zile si sa simtim ca viata e totusi frumoasa si merita sa te bucuri de ea, nu sa te amarasti si sa te consumi in fiecare zi data de Dumnezeu.

Sa votam, zic!

Cui ii acorzi week-end-ul la Hilton?

View Results

Loading ... Loading ...

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...