Hai sa ne organizam

Eu sunt pe principiul ajuta fara sa astepti ajutor.

Am ceva trafic, din cate am vazut zilele trecute sunt aici peste 2.000 de unici luni-vineri, deci hai sa spunem ca ma descurc.

De ce am blogroll-ul atat de lung? Pentru ca eu cred in comunitatea asta, cred in ideile care alearga de colo-colo, cred in exprimarea celor mici, cred ca asta e un pas important in a maturiza gandirea unui tineret ce se pregateste pentru o viata mai buna. De-aia am blogroll-ul asa lung.

E, insa atunci cand vine vorba de reclama, de promovarea unor produse sau servicii, nu sunt frate popa, daca incerci sa faci bani cu ceva nu veni la mokangeala la asta negru, dupa cum spuneam, negru nu e neaparat popa, poate fi si Batman…

Deci, vrei reclama pe cabral.ro? Te ajut cu drag, daca ajuti si tu la randul tau. Doneaza catre Ovidiu Rom (sau oricare alta organizatie care se ocupa de ingrijirea, protejarea sau educatia copiilor) si arata-mi dovada. Pentru 300 lei donati ai banner 125×125 o luna, pentru 250 lei donati ai un post platit. Am mai vorbit despre asta aici si aici.

Va astept cu drag, dar la dat de pomana, ca de luat vor toti…

(apropos, recunoasteti posturile platite uitandu-va la categorie, “pentru copii”)

L.E. > Site-ul Ovidiu Rom (gasiti acolo toate detaliile).

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] o poveste trista. Ei bine nu e asa, alegerea o puteti face voi. Un om pe care il apreciez a demarat ceva asemanator, la un anumit moment. Nu trebuie sa fii bogat sau celebru si nici nu trebuie sa intorci […]

  răspunde-i
 • victorblog.ro
  • 29.12.2008

  uite că abia acum am cotrobăit pe la tine prin blog şi vreau să-ţi spun că e superb ce faci tu aicişelea (vorba unui fost profesor de-al meu).
  Bravo pentru iniţiativă cred că e singura din blogosferă.

  răspunde-i
 • Bau
  • 29.12.2008

  Bravo pentru iniţiativă! Mă bucur să aud că mai circulă şi astfel de gânduri pe la unii oameni.

  răspunde-i
 • […] Mai umanilor, in primul rand nu fac bani cu blogul asta. Da, vand reclama da’ daca voi chiar stiati cum se foloseste left-click vedeati cum se vinde reclama pe cabral.ro. […]

  răspunde-i
 • […] intrebari, initiativele misto, pentru tara asta, pentru oameni, le promovez moka si fara bani. Vand reclama pe blog, conditiile sunt insa mai ciudate pentru cei care viseaza bani din blog. Postat in > din […]

  răspunde-i
 • […] vine cu o idee buna!Poate cea mai buna! […]

  răspunde-i
 • Michelle
  • 20.11.2008

  Felicitari! Eu (noi) nu avem nevoie de raclama pe site si totusi dorim sa participam la campania pro educatie.Deoarece sunt adepta conservarii energiei, si fara sa duc jigniri cuiva care se implica, as vrea sa intreb daca exista campanii care sa sustina un invatamant REAL? Un invatamant care sa indrume nu sa indoctrineze, un invatamant in care tanarului “scoler” sa i se permita parerea, un invatamant rational care sa incurajeze gandirea proprie nu memorarea, care sa ingaduie dezvoltarea ca fiinta , nu o modelare artificiala. Cabral, ai punctat bine nevoia de educatie. Ramane sa vedem despre ce educatie este vorba. E adevarat ca unii au ajuns la deprinderea de a pune intrebarea “dar de ce este asa cum spune x-ulescu” , dar de vrem ca fiecare sa o faca, cred ca sunteti constienti ca avem nevoie de o educatie care sa nu indobitoceasca ci sa deschida mintea catre acele experiente care intaresc spiritul, care determina o fiinta umana sa ia decizii bazate pe principii stabilite pe baza judecatiilor proprii. Adik, ar fi cazul sa se termine cu e asa fiindca zic eu si sa se inceapa cu :” as vrea sa stiu de ce e asa cum zice ala”. In momentul in care se va dori sa se puna bazele unei educatii reale, eu voi fi una dintre persoanele care te vor sustine cu tot sufletul! Din punctul meu de vedere,educatia de azi e la pamant asadar as spune chiar ca prezinta un pericol. Pe langa educatie informationla avem nevoie de educatie experimentala care sa aduca plinatate spirituala!

  răspunde-i
 • julian
  • 20.11.2008

  Uimesti cum gandesti.
  FELICITARI!

  răspunde-i
 • Alexandra
  • 20.11.2008

  bravo!!!! ai tot sprijinul si mai ales admiratia mea 😀

  răspunde-i
 • tavy
  • 20.11.2008

  Foarte tare frate. Nu-mi vine sa cred. Foarte misto ideea, laudabila initiativa si bine pus problema.

  Inca nu-mi vine sa cred ca astfel de chestii chiar se intampla. Foarte tare. Bravo Cabral, you’re the man! 🙂

  Intrebare: Cum ar fi stat lucrurile daca blogul asta ar fi fost un business pentru tine? Sau mai bine zis, este blogul un business pentru tine, sau doar o platforma de comunicare din care eventual faci niste bani pe care ii folosesti sa ii ajuti pe altii?

  răspunde-i
 • Loading...