Hai să dăm brățara Nike+ Fuel Band

Bun. Atunci când a fost vorba de modalitatea de departajare pentru câștigarea brățării Fuelband majoritatea a spus random. Câțiva au spus că nu merge așa, pe daiboj, cu random, că trebuie să se dea și ceva la schimb.

De acord.

Și pentru că de cele mai multe ori ne luăm cu treabă și uităm să le spunem prietenilor că sunt mișto și că ținem la ei, vă dau acum ocazia să vorbiți de prietenul vostru cel mai bun.

Spune într-un comentariu cine este și ce crezi sau simți despre prietenul tău cel mai bun. Apoi arată-i ce-ai zis și roagă-l să-ți răspundă* la comentariu așa cum simte și vrea el.

Doar comentariile tandem** sunt luate în considerare și sunt înscrise în concurs, câștigătorul va fi tras la sorți prin random.org.

Atansion, extragerea se face maxim poimâine, deci… move it! 😀

A, și pentru cei care vor avea tendința să-și răspundă singuri la comentarii… validarea presupune să fie IP-uri diferite. Așa, măcar să fie puțin mai complicat… 😉

Brățara este asta, e nouă, doar ambalajul este deschis… am sperat inițial că-mi vine ”L”.

Vise, taică, vise… :))

cadouri

Mâine ne organizăm și cu căștile.

*, ** -> când spun ”să-ți răspundă la comentariu” mă refer să folosească butonul ”Răspunde”, nu ”Lasă un răspuns”… așa cum am desenat cu grația și eleganța unui coiot călcat de tren în desenul de mai jos, doar așa se face ”tandemul” despre care zic mai sus…

răspunde

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...