Sari la conținut

Probabil că într-o după-amiază de 2015 e greu să mai faci oamenii să zâmbească.

Desigur, dacă te împiedici, cazi în gât și-ți înșiri vreo șase dinți pe asfalt se vor găsi câțiva să se bucure, dar niciodată n-a fost greu să faci imbecilii să râdă… greu e să-i faci pe ceilalți măcar să zâmbească.

Iar ieri am văzut oamenii mergând pe pietonala de la BNR, privind către covorul de flori și zâmbind.

#gradinacusperante covor de flori lalele covor de lalele Parkinson (10 of 23)

SONY SLT-A99V | 35mm F2.8 1/320 ISO200

Vorbesc de un covor de flori de 50 de metri pătrați, covor compus din 15.000 de lalele roșii, simbolul internațional al Bolii Parkinson.

O acțiune de informare și educare numită Grădina cu Speranțe, genul de acțiune care îți atrage atenția în cel mai frumos și candid mod cu putință.

Dacă treci pe-acolo (Lipscani-Smârdan la BNR) fă o poză covorului de flori și posteaz-o pe conturile tale împreună cu unul dintre haștagurile campaniei, #gradinacusperante, #lalelerosii, #covordinflori, #covordinlalele.

Eu am primit mailul lor ieri și pentru că aveam o fereastră în program m-am dus până acolo și-am prins covorul care de-abia era așternut, pozele-s de-acolo…

4 comentarii despre "#grădinacusperanțe, covorul din lalele"
 1. Cris-Mary

  Ai dreptate, e greu sa mai faci lumea sa zambeasca daca nu faci vreo idiotenie si avem din ce in ce mai multa nevoie de zambete. Referitor la actiune mi se pare frumoasa si sper sa isi atinga scopul. Weekend fain!

  răspunde
 2. Bea

  Oau! Cat de frumos!

  răspunde
 3. Maya Secret

  Chiar ieri am trecut pe acolo si am admirat pret de cateva secunde covorul de lalele. Din pacate nu am aflat decat acum, citind articolul tau, despre ce este vorba. Fetele care trebuiau sa se ocupe cu informarea trecatorilor, erau ocupate. Si cand ma gandesc ca atunci cand e ceva fara importanta, te agaseaza si se tin de capul tau de nu stii cum sa scapi, iar cand e ceva important si interesant, nu te baga nimeni in seama.

  răspunde
 4. Raican Dan

  Multumesc pentru gindurile bune’
  Sper intr-o sustinere intr-o emisiune a celor care se blocheaza tremura fiind suferind de parkinson
  Dan Raican fondatorul si presedintele asociatiei antiparkinson 0745231153

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.