Festivalul vitezei: Goodwood 2013!

  • 16.07.2013
  • 2

Festivalul Vitezei de la Goodwood (FOS Goodwood) a implinit anul acesta 20 de ani. Totul a inceput de la un fel de barbeque party mai mare tinut de Lord March la Goodwood House, adica la el acasa, in West Sussex, Anglia.

In timp festivalul a crescut, strangand in jurul lui zeci si sute de mii de entuziasti, atragand proprietarii celor mai exotice, scumpe, speciale si rare masini din lume.

Este singurul festival unde poti vedea masini de epoca de zeci de milioane de euro si motociclete de colectie alaturi de masini de Formula 1 de colectie langa masini de Formula 1 actuale, masini de DTM, de anduranta, detinatoarele recordurilor de viteza pe pamant din diversi ani, masini de raliu vechi si actuale, masini cu motoare de camion, de elicopter sau cu reactor de avion, motoare si masini de drag vechi si noi… tot ce inseamna viteza e la Goodwood!

In pagina asta o sa centralizez cumva cateva informatii si muuulte fotografii facute de mine la Goodwood. Daca vreti sa folositi imaginile feel 3 2 do it fara sa cereti acordul, cu conditia sa citati sursa cu link. Daca aveti nevoie de fotografii la rezolutie mai mare… apelati la formularul de contact.

Enjoy!

Prima zi de show, primele fotografii.

Domeniul este imens, totul este gandit la scara maaaare. Stiam ca evenimentul este important, studiasem hartile, programul, citisem despre festivalul Vitezei de la Goodwood destule.

Si totusi… nu ma asteptam sa fiu coplesit. Dimensiunile, marimea, complexitatea… toate astea te lasa cu gura cascata.

Astea sunt pozele pe care le-am facut in prima zi de festival.

The Drayson Episode

Drayson B12/69 EV este cea mai rapida masina electrica din lume. Si a fost, evident, prezenta la FOS Goodwood.

Daca va pasioneaza subiectul dati o cautare pe Google, masina este o adevarata bijuterie!

a

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...