Global Village [guest post]

Uff, zilele astea numai despre căldură se vorbeşte, că vai, că văleleu, aşa că te invit să stai de vorbă cu un marocan, sau cu cei din EAU, sau chiar cu un indonezian să vezi cum e să simţi că 39 de grade sunt ca o zi de primăvară.

Cert este că ei, împreună cu prieteni din 15 ţări, se încăpăţânează să-şi petreacă duminica ce vine la Global Village pregătind, cu ajutorul ambasadelor, obiecte şi îmbrăcăminte tradiţionale, dansuri şi cântece, ce garantează să-ţi ia gândul de la zăpuşeală. Eh, dar membrii din echipa de organizare AIESEC Bucureşti se bucură că e vară, că nu dorm şi că evenimentul poate avea loc la Iris Titan.

Nici că se putea mai bine, o plimbare prin parcul Titan, o porţie de multiculturalitate, poate chiar şi un premiu câştigat la unul din concursuri. Oricând decizi să ne faci o vizită între orele 14:00-20:00 tinerii din China, Cehia, Korea, Canada, Ucraina, Kazakhstan, Pakistan, Mexic, Malaesia, Egipt, Slovacia, Olanda, Indonesia, Maroc îţi vor pune zâmbetul pe buze, fiecare cum poate, canadianul, de exemplu, îţi va cânta la linguri, na, de zici că te-a bătut soarele în cap şi-ai luat-o razna. Nu nu, fii pregătit că vor fi multe lucruri surprinzătoare dacă eşti suficient de curios să faci un drum duminică la pe bulevardul 1 decembre 1918, nr. 33A.

Dar gata cu părăvlăgeala, ştim că dacă citeşti despre Global Village pe acest blog (mulţumim Cabral!) nu merge cu niţică reclamă şi poţi să îţi dai singur seama când ai de-a face cu un eveniment mişto. Noi am zis să scriem, ca să nu zici că n-ai ştiut. Cotrobăieşte prin fotografiile de pe facebook http://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page să vezi cum a fost ediţia din martie, că deh, dacă tot au fost 2500 de oameni atunci, asta zice că a fost un eveniment cu sare şi piper, noi ne dăm silinţa să fie şi weekendul acesta.

 

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...