Cabral Ibacka

Genul de mesaj care pe mine mă umple de toate alea…

Primit tot pe mail.

”Dragul meu,
multumesc pentru vara frumoasa pe care mi-ai oferit-o, eu din fotoliu, tu de pe plaja. Esti un artist complet, dar esti si un OM obisnuit, ai tratat fiecare invitat cu delicatete, nu ai fost intruziv, ai stiut cum sa ghidezi discutia fara sa sa superi pe nimeni, dar totusi sa spuna tot ce are pe suflet, ceea ce nu reuseste oricine, aproape nimeni.
Acest post ar trebui sa puna pe tine “Reserved” pentru multa vreme.
Mi-a placut de tine in trecut, mai bine spus, nu mi-ai displacut, dar acum, dupa aceasta vara in care am urmarit cu intermitente emisiunea, in functie de timpul pe care-l aveam, consider ca, asa cum am spus, esti un ARTIST COMPLET.

Anca Ciobotaru, Botosani”

Cabral Ibacka

Draga mea, nu știu cum s-a văzut emisiunea din Botoșani dar îți spun cum s-a văzut mesajul tău din Berceni: pâine cu unt! 😀

De-a lungul verii ăsteia, Anca, am primit muulte mesaje de încurajare, de felicitare (am primit și câteva critici în urma cărora am și modificat unele chestii, mersi și pentru ele).

Totuși, prins fiind în vâltoarea evenimentelor n-am avut timp să le răspund pe rând, așa cum mi-ar fi plăcut.

Așa că, dragă Anca, profit de ocazie – răspunzând mailului tău – și le mulțumesc tuturor celor care au avut un mesaj frumos, un comentariu de încurajare pe Facebook, un mail de apreciere sau chiar și numai un gând bun la adresa mea… pentru că întotdeauna – pentru unul întreg la cap – cifrele de audiență înseamnă 1+1+1+1 suflete… nu o adunare de televizioare deschise pe tine.

Și spun fiecărui 1 și 1 și 1 și 1… mulțumesc frumos și mă bucur dacă te-am nimerit! Și dacă nu… sper să am ocazia s-o fac și mai bine data viitoare! 🙂

Pentru că iubesc să am pentru ce să mulțumesc…

… asta înseamnă că primesc lucruri bune!

 

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • LUPOIU DOREL
  • 03.09.2014

  Nu am urmarit toate emisiunile in direct, dar chiar si numai cele pe care le-am urmarit m-au convins daca m-ai era nevoie ca meriti din plin o oferta de a face singur un asemenea gen de emisiune,ai haz, esti spontan,carismatic pina peste poate,int-un cuvint esti tare si este nevoie de oameni ca tine in televiziune,bafta, sa auzim de bine.

  răspunde-i
 • Tase
  • 03.09.2014

  Eu cred ca media ori a ajuns la un asemenea nivel incat ne pacaleste pe toti ori razbat prin sticla oameni deosebiti. Cu drag va saluta un om care ii iarta instantaneu greselile Laurei. Va pup (pe alocuri (cum zice un prieten drag)).

  răspunde-i
 • Camelia
  • 03.09.2014

  Buna!
  Cabral show-ul Traieste-ti vara a fost superb singura problema a fost ca nu am avut timp sa te urmaresc in fiecare zi.
  Esti un om foarte inteligent si stii cum sa iesi cu fruntea sus din fiecare situatie penibila mai ales intr-o anumita situatie cind a fost vorba de mama naturala a fiicei lui Luminita Anghel mi-a placut foarte mult cind ai intrebat-o unde a fost 5 ani de zile.
  Te apreciez foarte mult si mi-a mai placut ultima emisiune cu Andreea.
  Vreau sa te intreb cind incep Povestiri Adevaratepe PRO TV Inernational.
  Cu multa stima si respect Camelia.
  Successssssssssss in continuare!

  răspunde-i
 • Cristian Ghegulescu
  • 03.09.2014

  nu sunt consumator de tv decat ocazional si de fiecare data cand te-am intalnit m-ai facut sa raman cu tine
  ai felul tau calin de a fi, un urias cald, comunicativ si zambitor care relaxeaza omul
  ramai asa, te rog

  răspunde-i
 • avalanche
  • 03.09.2014

  bun?Da!
  decent?Da!
  fin ironic dar si apasat pe cuvinte cand are ceva de spus?Da!
  vesel si plin de viata?Da!
  inteligent?
  Ohoho,si inca cit!

  nu te laud ca nu am nimic de castigat din asta(de cand sint la tine pe blog mai mult te-am criticat) dar ce e de spus trebuie spus…bravo,te urmaresc si te respect!

  răspunde-i
 • Alexandra
  • 03.09.2014

  Tu ești foarte bun ca și gazdă și cred că ar trebui să ai propria ta emisiune, fără alți coprezentatori sau împreună cu Andreea (mi-a plăcut reality show-ul vostru, aș vrea să revină pe TV!!! ). Din punctul meu de vedere Laura nu se ridică la nivelul tău de inteligență și umor și nu mi se părea că ați făcut o pereche bună în emisiune.
  Despre “Trăiește-ți vara”….nu pot să zic că m-a încântat formatul emisiunii, invitații și temele abordate in general, dar mă mai uitam dimineața la reluare doar pentru că erai tu acolo și râdeam la glumele tale 🙂

  răspunde-i
 • Loading...