Fuckbook (concurs)

George Foutakis era un grec oarecare, lucra la o agentie a unei societati de asigurari elene, avea o casa decenta, un Ford Focus si un garaj. Avea o gasca de prieteni, oameni normali si ei, in mare parte fosti colegi de-ai lui de facultate, urmasera impreuna cursurile Scolii Elene de Inalta Cibernetica si Dezvoltare a Internetului.

In garajul de care spuneam se intalneau deseori, inventau programe, dezbateau subiecte, faceau lucruri de oameni normali. Viata lui George Foutakis era normala… insa pe omul nostru il deranja ceva: masturbarea. Pentru ca el nu avea o viata sociala activa, nu fusese priceput niciodata la cunoscut femei, nu prea le avea el cu dansul social premergator imperecherii…

Incercase, in van de fiecare data, sa lase deoparte frica de socializare si sa iasa in diverse cluburi din oras, sa intre in vorba cu cate o femeie care i se parea interesanta. Se intorcea insa de fiece data singur si trist acasa, jurandu-si ca nu va mai incerca.

Prietenii ii spuneau ca, pana la urma, si femeile si barbatii care ajungeau la o anumita varsta, hai sa spunem 30 de ani, si nu aveau inca familii erau inclinati sa se implice in diverse acte sexuale fara a cauta si altceva inafara de placere. El insistase, vroia sa afle mai mult caci tocmai implinise 30 de ani si subiectul parea o mina de aur!

Din cate i se explicase, problema era compatibilitatea. Adica si femeile si barbatii ar fi vrut sa se acupleze (sexual, zic) dar pierdeau mai mult timp cu cautarea unui partener sexual compatibil, decat cu sexul in sine.

Si intr-o seara, singur in garaj, i-a venit ideea: ce-ar fi sa fac o retea social/sexuala la mine in oras, retea care sa-i cuprinda pe toti cei ce nu au timp sa iasa in oras, sa cunoasca oameni, ce n-au o viata sexuala activa dar si-o doresc? Pana la urma sunt retele sociale pentru orice, de ce n-ar fi una care s-o puna pe X in legatura cu Y si astfel cei doi sa faca dragoste neconditionata de nimic, pur si simplu sa sifoneze cearceafuri…

Da, sunt destule retele sociale unde oamenii isi cauta perechi, dar sexul e doar unul dintre aspecte.

“Ar trebui sa fac o retea in care criteriile sa fie eminamente sexual-oriented!” , a zis el si s-a pus pe treaba. Pentru cateva saptamani a studiat in amanunt Facebook, a vazut featurile ce erau disponibile acolo, a creionat domeniile si criteriile de departajare ale membrilor, a stabilit sisteme de punctaj si referinte, a pus toata treaba la cale.

A vandut pianul vechi de colectie primit mostenire de la bunica sa, a pus la cale un plan de promovare foarte agresiv si la momentul culminant… a lansat FuckBook!

Si aici incepe concursul: continua povestea in cel putin 2.000 de caractere (fara  spatii). Poti face ce vrei cu personajele deja existente, poti adauga personaje noi, poti duce povestea unde vrei tu, cu doua conditii:

– George Foutakis e viu si fericit la sfarsit;

– FuckBook are succes.

PREMIU: un weekend pentru 2 persoane la Vila Franka 4* din Sighisoara in perioada 29-31 Mai 2009 (cazare si mic dejun). Premiu oferit de CristanaTour. Concursul se incheie pe 30 aprilie 2009.

vilafranka2

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...