Sari la conținut

Eurovision 2014Asta este una dintre piesele respinse la Eurovision 2014.

Cu toate ca Marius Popa, cel care a compus piesa, mi-e prieten… spun ca asta-i bine.

De ce? Va fi cel mai tare Eurovison de la noi pana acum! Daca asta e piesa de respins… iti dai seama cat de bine trebuie sa sune cele ramase in concurs*?

Wanna bet? Punem prinsoare?

*exista undeva o lista cu cele admise? Sunt grozav de curios…

Apoi, asa arata pagina „Romania” de pe site-ul Eurovision:

Eurovision 2014 2

14 comentarii despre "Eurovision."
 1. Ana

  astea cred ca sunt piesele calificate

 2. Ana

  astea cred ca sunt piesele calificate: http://eurovision.tvr.ro/piese-calificate/

 3. Alina M

  Vocea îmi place, dar melodia e plictisitoare. De obicei ai noștri aleg toate porcăriile, deci dacă asta a fost respinsă e clar că învingătoarea va fi de trei ori mai aducătoare de somn.

 4. Monica

  Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renee Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia sunt cei care au impresionat juriul, anunta TVR.

 5. Rina

  Ai auzit Get Up de la Alyanna Lu?
  E bestiala!!
  Au respins-o…
  ca si intre NAOMY!!!! scuza-ma daca ma duc sa-mi vars stomacul… *pissed off big time*

 6. Mitza63

  Mie melodia mi se pare foarte buna. Chiar foarte buna. Nu scapa linia melodica pe nicaieri, nu e fortata in niciun fel si cred ca ar fi depins mult ce coregrafie era pusa in scena si cum era cantata live.
  Nu le-am auzit pe celelalte, dar imi place f mult melodia asta.

 7. CristiM

  Pacat ca nu a trecut mai departe,intamplarea face sa o cunosc pe fata pentru ca suntem din acelasi oras si am fost cand avea live-uri in oras , are o voce buna iar piesa e frumoasa…ceva diferit fata de ce am trimis noi pana acum…gen Cezar….dar na…data viitoare poate e cu „noroc”.

 8. Alina

  mi-as fi dorit mai multa originalitate la partea de negtiv totusi … http://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA&hd=1&html5=1

 9. Andres

  Melodia e buna. Chiar foarte buna. Insa, din punctul meu de vedere, nu-i pentru Eurochiorizon. Mi se pare cam trista. Insa in comparatie cu alte melodii care au ajuns in finala e mult mai buna. Oricum n-au intrat multe melodii bune si au trecut altele fara nicio treaba. Anyway, personal mi-ar placea Anca Florescu – Hearts colide sau Vizi Imre sa ne reprezinte.

 10. virgil

  Alta lalaiala de melodie in stilul romanesc pentru Eurovision. Eu ma intreb daca compozitorii romani au vazut cam ce fel de melodii au succes la acest concurs. Adica melodii ritmate, Sistem, Ovi cu Paula Seling, chiar si Traistariu, toti cu melodii antrenante, motiv pentru care au adunat si voturi, ca sa nu mai zic de cele care au castigat.

 11. Madalina
 12. Ivana

  Cabral, uită-te și tu la comentariile de până acum. De parcă n-ai ști că publicul românesc are cam același nivel de cultură ca a) vechii compozitori care-și mai bagă alde Silvii Dumitrescu în competiție b) vedete naționale care, probabil crescute pe muzica celor din categoria a), nu au profesori de canto/nu ascultă muzică actuală/nu înțeleg principii de compoziție de AZI/nu au niciun fel de talent în afara celui deținut de PR-ul care le promovează.
  Pe de altă parte îți apreciez enorm gestul și îți mulțumesc, în calitate de ascultător, că ești de partea asta a baricadei. Piesa lui Popa e absolut extraordinară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.