Sari la conținut

Lupta, efortul, munca, hotărârea, convingerea că poate… toate astea s-au văzut la maxim zilele astea, de-ai avut timp să vezi traseul lui Many Gyenes la Dakar 2022.

Omul nu tocmai a demonstrat că se poate și că el poate… a demonstrat că atunci când vrei, puține lucruri te pot opri.

Și le-a pățit pe toate în ediția asta!

Mi-a părut tare rău că încă nu e posibil tehnic să urmărești un concurent cu și mai multe camere, pentru că sunt sigur că ar fi ieșit un documentar spectaculos.
Documentar nu numai despre motociclete și concurs, ci… despre cum un om poate face orice, dacă e fericit în timp ce face acel lucru.

Pentru că mie mi s-a părut că, deasupra problemelor și luptei și efortului și tuturor piedicilor… Many nu e fericit acum doar pentru că a reușit cel de-al 10-lea finish la Dakar, nu e fericit doar pentru locul 5 la categoria lui de concurs… e fericit pentru șansa în sine de a lupta din nou la Dakar.

Din partea mea, chapeau bas, omule!

Nu știu cu ce o să te plictisești în continuare, dar sper să mai vii cu noi și la alte ieșiri de amatori leneși. :D

1 comentariu despre "Emanuel Gyenes, cel de-al 10-lea finish la Dakar!"
  1. Claudiu

    L-am urmărit în ultimii ani de fiecare dată când concura pe Facebook-ul său! Acum un an sau doi s-a recuperat și după o accidentare groaznică, nu credeam că poate să mai concureze, și iată că a terminat Dakarul de cel puțin două ori de atunci..
    Îl știu însă de mic copil, de când era călare pe motoare prin Satu Mare… nu e o întâmplare cât de departe a ajuns. Omul va fi o legendă! Ar trebui să primească mai multă atenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.