Electric Castle. Glod, oameni și muzică.

Am văzut oameni ”supărați pe Electric Castle”.

– Frate, să mor io, aia a fost organizare?! Nămol peste tot?! Bătaie de joc!

Uite, ca să ne fie clar de la începutul discuției: și de mine și-au bătut joc oamenii ăia.

Și bătaia lor de joc a intrat direct în top 5 distracții demente din viața mea.

Nu-i cunosc pe producători, l-am cunoscut doar pe Andi Vanca, așa că-l rog pe el să le transmită: mulțumesc frumos!

Electric Castle 2016 (45 of 64)

Da, a plouat de-a rupt. Media lunară este de 50 de litri. La Electric Castle a plouat într-o singură noapte 80 de litri. Pe metru pătrat.

Da, a fost o demență. Unora le-a plăcut, altora nu.

Scriu articolul ăsta doar pentru a spune că sunt unii – și-s mulți – care n-au făcut din nămolul ăla o baltă de netrecut.

Da, punctual n-a fost plăcut. Da, ar fi fost și mai bine dacă erau mai multe podețe, dacă se putea podi întreaga suprafață a festivalului. Era perfect dacă nu ploua. Sau dacă ploua mai puțin.

Dar ce să-i faci… pățăști!

Electric Castle 2016 (8 of 64)

Da, știu, te gândești c-am stat la hotel și-aveam limuzină, că de-aia mă dau mulțumit.

Eu și Andreea am fost cu duba. Și cu rulota.

Într-adevăr, pe ploaia aia rulota era lux pe lângă cort, nu zic nu. Dar tot prin nămoale am înotat și noi.

Oricum, a fost muult mai bine decât anul trecut când eram cu motocicleta.

Și-ți spun o treabă: când era ploaia cea mai cruntă, când efectiv s-au răscrăcit norii peste noi, în timpul cântării lui Skrillex… atunci a fost cel mai tare.

Am dansat și-n nămol în dreptul barului central, am stat și în zona suspendată a celor de la MasterCard, ne-am dus și mai aproape de scenă… în final a contat doar muzica.

Au contat oamenii.

A contat Skrillex care mai avea puțin și se-arunca în cap ca să ne facă să ne simțim bine.

Și a reușit.

Ăăă… nu să se arunce în cap, să ne facă să ne simțim bine, zic.

Electric Castle 2016 (12 of 64)Și asta ca să vorbesc doar de momentul Arca lui Noe… dar aș putea să iau mult mai multe la rând.

Ce treabă mișto a fost la scena reggae! Vibe bun și muzică tare, bravo!

Cât de bine au fost făcute activările sponsorilor, lounge-urile, zonele de activități…

Cât de tare a fost faza cu încărcarea brățării direct online! O să revin cu câteva explicații și screen-shot-uri, a fost beton povestea asta…

Ce mega-party a fost aproape non-stop la Booha Mansion…

Electric Castle 2016 (52 of 64)

Pentru mine festivalul a fost foarte reușit.

Respect și părerile celorlalți care au fost și i-a înfrânt nămolul.

Mă lasă rece ironiile și comentariile celor care-au stat acasă. Nu că n-au dreptul să-și spună opinia, că e dreptul lui să știe faptul că nu-i place noroiul.

Nici mie nu-mi place nămolul, nu mă dau în vânt după bălți, iar concertul de vis nu include apă în părți ale corpului pe care nu le-a văzut niciodată soarele.

Dar n-ai de unde să știi cât de tare a fost dacă tu nu vezi de acasă decât nămolul.

Electric Castle 2016 (42 of 64)

A fost muzică bună.

A fost lume mișto.

A fost foarte tare!

… și ne-am obișnuit și cu gustul pământului, că la ce demență se întinde peste Pământ nu știi câte festivaluri mai prinzi.

Notă: Eu am făcut restul pozelor, selfie-ul cu electroporcul care întreabă când intră Skrillex nu l-am făcut eu, doar l-am preluat. Că e tare! :))

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Grig
  • 08.06.2022

  Eu am fost la un singur concert în viața mea (cu foarte mult timp în urmă), apoi nu am vrut să repet experiența. Nu mi-a plăcut pentru că era să fiu călcat în picioare de o isterie colectivă de moment. Asta nu înseamnă că ar trebui să dau vina pe organizatorul acelui concert pentru că mi-a lăsat mie un gust amar, că nu mi-a pus covor roșu, apă la gheață sau mașină la scară.

  Acum nu aș merge nici plătit regește la vre-o adunare unde sunt mai mult de 2000 de persoane. Asta nu înseamnă că nu-i respect sau invidiez pe cei care reușesc să se bucure la astfel de evenimente

  răspunde-i
 • […] Dar este imposibil să explic cât de tare a fost atmosfera, cât de frumos s-au distrat ai noștri… dacă n-ai fost acolo vezi doar nămolul. […]

  răspunde-i
 • Sebi
  • 26.07.2016

  Foarte frumoase articolele, respect!
  De asemenea si articolul asta are perfecta dreptate. Este adevarat si spus corect. Anul trecut am fost si eu si te inteleg: “Mă lasă rece ironiile și comentariile celor care-au stat acasă. Nu că n-au dreptul să-și spună opinia, că e dreptul lui să știe faptul că nu-i place noroiul.

  Nici mie nu-mi place nămolul, nu mă dau în vânt după bălți, iar concertul de vis nu include apă în părți ale corpului pe care nu le-a văzut niciodată soarele.

  Dar n-ai de unde să știi cât de tare a fost dacă tu nu vezi de acasă decât nămolul.” …PREA TARE!! :)))) Respect again!

  răspunde-i
 • Bogdan
  • 25.07.2016

  Ceva nu se leaga aici:

  “Sunt singur cuc, Andreea a rămas acasă cu puii. Nu mă lăsați singur pe-acolo…”
  vs
  “Eu și Andreea am fost cu duba. Și cu rulota.”

  Pana la urma care a fost realitatea?

  răspunde-i
 • Adi
  • 20.07.2016

  Faptul ca ploua nu e vina organizatorilor. Iar ei au facut cam ce se putea face. E un teren imens, calcat in picioare de zeci de mii de oameni in fiecare minut. Ce-ati fi vrut oameni buni? Sa toarne asfalt? Acum serios!
  Da, si eu am fost. Si eu am dansat in mocirla, cu cizmele pline de apa pana la glezne, cu pantalonii uzi pana la brau si dupa ce am obosit m-am dus si m-am culcat in masina, pe scaunul din dreapta. M-am facut ca un porc. Mi-am transformat masina in cocina. Si ce? Se spala.
  Da, ar fi fost mai confortabil daca ar fi fost soare si 23 de grade afara noaptea, sa stam in tricouri si sa admiram stelele, dar asta este. N-a fost sa fie nici anul asta. Poate la anul. In rest numai de bine 🙂
  Foarte faine pozele!

  răspunde-i
 • Rox
  • 20.07.2016

  Am mers la toate edițiile de la EC, în diverse formule, în care 4 eram constanți. Anul acesta o fata a venit în cârje, iar alta e gravidă. Am inghețat de frig aproape în fiecare an, cu tot layeringul nostru, am adunat un dulap de cizme de cauciuc și de pelerine, desfundam cada în fiecare seara, că se umplea cu paie dupa ce ni le spălam (să nu mai zic că puțea a cauciuc în toata casa, când le lăsam la uscat), ne-am zbenguit în nămol și prin bălți, am purtat gâza invalidă în brațe, că-și tot pierdea cauciucurile din capatul cârjelor, am băut pălincă la greu, am râs cu gura până la urechi când găseam pământ în locuri nebănuite…
  EC este magic, e despre muzică bună, oameni frumoși, decouri idilice. Aș tinde să cred că cei pe care i-a deranjat ploaia și nămolul nu se aflau în compania potrivită.

  răspunde-i
 • adriana
  • 20.07.2016

  Deci crocsii aia galbeni sun ai tai! Aveam io o banuiala! Si sa-ti spun un lucru!. Aici fac trasee prin nomoale si sunt toti ca porcii,dar asta-i fun! Dar na! De astia circotasi sunt si vor fi cat lumea!

  răspunde-i
 • Levente Kocs
  • 20.07.2016

  Sa nu rămână anonim poza 62 făcută Duminica după ploaia torențiala sunt eu, poate se observa ca nu sunt cel mai fericit dar a fost fain si asa personal mi-a plăcut.

  răspunde-i
 • Mihai
  • 20.07.2016

  Niște porci…

  răspunde-i
 • Oliviu
  • 20.07.2016

  Asa da! 😀 Ne vedem si la urmatorul!

  răspunde-i
 • Loading...