Electric Castle 2015

Electric Castle 2015 – The Aftermovie

Electric Castle 2015. Desigur, nu toată povestea a fost un basm frumos… dar până la urmă tot ce ajunge să conteze este amintirea rămasă în sufletele celor care au fost acolo.

Dacă ei se uită la filmul ăsta și zâmbesc, făgăduindu-și că la Electric Castle 2016 vor fi acolo… atunci festivalul a fost o reușită.

Electric Castle 2015 – Official AftermovieThis year we became ONE!Thank you again, guys.WE ARE THE PEOPLE!

Posted by Electric Castle Festival on 29 Iulie 2015

Pentru mine indivizii și individele care au făcut posibil Electric Castle 2015 sunt oameni de aplaudat.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ale
  • 30.07.2015

  Hehee 😀 foarte dragut fiindca promovezi festivaluri si evenimente de genu’! Putini oameni din televiziune apreciaza aceasta spontaneitate si libertate de exprimare a celor care organizeaza si care participa la astfel de evenimente. Electric Castle este unul dintre acelea care depaseste bariera unui festival si devine un sentiment , o traire pe care nu o poti simti decat daca te afli in acel loc ! Eu personal am fost mai mult decat surprinsa sa vad cate lucruri minunate pot face romanii nostri si asta nu o spun doar eu , ci sutele, chiar miile de straini care au participat la acest eveniment indiferent de conditiile meteo si au simtit sentimentul Electric ! Sper ca la anu’ sa ne intalnim la o cafea in drum spre Electric Castle 2016 :p Because We Are The People !!

  răspunde-i
 • Loading...