Sari la conținut
Poti sacrifica o ora din viata pentru a face un gest pentru planeta pe care locuiesti? Stiu, suna pompos, dar ideea e destul de simpla: daca inchidem in fiecare an lumina si alte aparate inutile timp de o ora, tot e ceva!

Biciclistii din Bucuresti vor marca Earth Hour in 26 martie (simbata) printr-o plimbare simbolica prin centrul orasului. Adunarea se face in Pta George Enescu (in fata Ateneului), la ora 17.30. Traseul este urmatorul:

Str. C.A. Rosetti- Bd-ul. G-ral. Gheorghe Magheru- Piața Romană- Bd-ul. Lascăr Catargiu- Piața Victoriei- B-dul. Aviatorilor- Piața Charles de Gaulle- Bd-ul. Mareșal Constantin Prezan- Arcul de Triumf- Șos. Kiseleff- Piața Victoriei- Calea Victoriei -întoarcere în Piața George Enescu.

Marșul Earth Hour se va încheia la orele 19:00. După un răgaz pentru a ne trage sufletul, ne vom bucura, din nou, de un concert Sistem 100% unplugged, iar la 20:30 vom da cu toții tonul stingerii luminilor Ateneului Român, ale Bibliotecii Centrale Universitare și ale Muzeului Național de Artă. Când totul va fi stins, cunoscutul cor Sound ne va încânta cu  un repertoriu adaptat evenimentului.
Alte info pe bicla.ro
7 comentarii despre "Earth-hour = pe bicla."
 1. Gerhald

  Macar in Bucuresti e vreun eveniment care sa sarbatoreasca si sa motiveze evenimentul, pe cand in province (Timisoara) e doar o alta zi din an…

 2. Pingback: Zoso ingenuncheaza jurnalismul romanesc @ Vlad Olteanu

 3. Mascotzel

  Si daca nu stiu sa merg pe bicla? Pot sa vin pe jos ? :D

 4. nefer

  buna cabral, nu sunt la curent cu noutatile, ai facut nunta ? eu am o propunere pt tine. eu vreau sa iti dau cel mai bun si impatimit fotograf pt nunta ta, gratis ca un cadou pt tine, foto foarte sic, clare, instantanee superbe. tu castigi fotografii de exceptie facute cu dragoste si noi, adica eu si prietenul meu fotograful ne alegem cu onoarea de a fi a fi facut foto unor artisti indragiti si iubiti de oameni, si poate cu aceasta ocazie ai sa cunosti tu si alte persoane din cerc, un fotograf de calitate care stie sa respecte pe cei din jur.
  iti doresc toate cele bune si astept un raspuns de la tine.
  cu deosebita bucurie si onoare de a fii in preajma ta si a viitoarei sotii,
  nefer

 5. asterx

  E un kk, cei ce sting lumina sambata se simt vinovati ca in rest o consuma la greu pe alte parti..
  Tot inainte cu ipocrizia!:)

 6. Pingback: TiBi Blog » Blog Archive » Ora Pamantului si meciul de fotbal

 7. Pingback: Earth Hour 2011 – Bucuresti, Romania. Reusita. « cabral.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.