Dupa munca si odihna

Umanilor, nu-mi e usor sa raspund scurt la intrebarea ce mi-a fost pusa. Tu cum iti incarci bateriile? Daca ar fi un singur lucru, atunci as scapa usor. Dar in cazul meu cu ce as putea sa incep? Sunt o persoana activa, cu alte cuvinte muncesc de rup toata saptamana, si-n week-end si vacante incerc si eu sa ma relaxez cum pot.

As incepe sa va spun de calatoriile in care am vazut jumatate din Europa. Si de ce sa mint, a fost EXCELENT. Nimic nu se compara cu cateva zile departe de rutina si de activitatile de zi cu zi.
Asta se imbina perfect cu pasiunea mea pentru masini, pasiunea de a conduce. Un drum lung pana in Viena sau unul scurt pana la Cluj intr-o zi de vara poate fi extraordinar de relaxant.

De asemenea, si sporturile ma ajuta sa-mi incarc bateriile. Airsoft, Ski, din cand in cand Laser tag si alte activitati revigorante. Toate astea si multe altele ma motiveaza, ma energizeaza si ma fac sa adopt o atitudine pozitiva.

Tu cum iti “incarci bateriile” si cum iti iei doza de energie?

Sa va spun cateva cuvinte si despre concursul Varta, care are trei premii mari, si anume un iPad, un zbor cu avionul si un salt cu parasuta.

Raspunde la intrebarea de mai sus in comentariile acestui post si poti castiga. De asemenea, poti raspunde pe blogul tau, pe Twitter, Facebook, Youtube sau Trilulilu. Poti sa scrii un text, sa inregistrezi un clip sau sa trimiti o simpla imagine. Pentru mai multe informatii, te poti uita pe pagina oficiala a concursului sau poti citi regulamentul.

Succes,

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...