Sari la conținut
12 comentarii despre "Distrugerea raurilor din Fagaras."
 1. loredanaP

  Doare sufletul :( De ce naiba inghitim atatea??

  • denisaT

   Ma doare sa vad cum unii oameni permit atat de usor distrugerea frumusetii naturale cu care am fost daruiti ( mai bine aveam desert atunci !!:((:(( ..) Nu mai am cuvinte cand vad astfel de atrocitati care se mai fac si cu toate aprobarile!!! E de necrezut !!!!!!!!!!!!!

 2. carco

  Adica eu nu pricep (nici nu-s specialist), daca vor „energie verde” (ca o trebui si asta), de ce nu fac la baza un baraj, ceva?

  Mi se pare oribila „solutia” (probabil f.ieftina) asta, de a ingropa (la propriu) raurile.

  http://www.catavencii.ro/Pe-arges-in-sus-pe-un-mal-distrus-de-a-kilowati-ascunselea_0_439.html

 3. gabriela

  E dea dreptul grotesc…chiar trebuie sa distrugem tot ce-i frumos in tara asta?…Nu inteleg cum pt niste bani, sa se dea acordul pt asa ceva, oare oamenii astia nu’si dau seama ca ne distrugem incet, incet mediul in care traim, si ne distrugem si pe noi odata cu el…

 4. Adya

  Oribil. Zau ca tara asta e frumoasa, pacat ca e locuita de romanii care aproba asa ceva.

 5. Denisa

  „…Iar pe dreapta puteti admira superba conducta a raului Capra, este facuta dintr-un material special,transparent….nu-i asa ca e minunata?mai departe avem conducta Buda,fostul rau cu acelasi nume; in curand vom intra in rezervatia ce contine ulimii 15 arbori ai masivului ceahlau…vom face si o oprire pentru a ne alimenta buteliile de oxigen….”

 6. pitu

  da…cum putem lasa sa se faca asa ceva?
  mor cand aud si de rosia montana -proiect care se pare ca nu mai e mult si va incepe..de ce permitem asta?de ce ?de ce acceptam sa fim otraviti sufocati insetati?

 7. johnny

  A protestat cineva? Se strang oameni sa protesteze?

 8. alex

  Oribil, grotesc si alte „epitete”, intr-adevar…
  Dar ce putem face concret ?
  Cum putem opri astfel de animale ?
  Ei au banii / relatiile, noi doar puterea cuvantului… Oare ajunge ?

 9. Lavinia

  locuiesc in orasul Fagaras .toata copilaria mi-am petrecuta pe muntii acestia frumosi …am si eu o bebela mica de 3 luni ea oare va mai apuca sa admire muntii sau i distrugem naibii cu totul???? mi-au dat lacrimile de nervi

 10. malpraxis

  http://www.petitieonline.ro/petitie/opriti_dezastrul_ecologic_de_pe_raurile_montane_din_judetul_arges-p68358055.html Acesta este link-ul pentru oprirea dezastrului de pe raurile din Arges. Va rog mult semnati aceasta petitie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.