Dinții scoși cad pe nisip, vânătăile se estompează la soare… de te-ai răhăți pe ea de vacanță!

Se bat, taică, se bat de le sare apa-n cap. Se bat pe o bucată de plajă, se bat pe un loc de parcare, se bat pe o rază de soare și pe rândul la porumb fiert…

Transpirați și cu mințile încinse își dau pumni în cap și picioare în gură, se trag de păr și-și lipesc reciproc flegme de frunte.

Și-apoi, amărâți și plini de jeg se vaită, pe rând, la miliție, de cum au fost agresați.

Iar ei sunt în vacanță, cu toții.

Dacă-i întrebi au venit la mare ca să se bronzeze. Și să stea cu familia. Și să se distreze. Dar mai ales să se relaxeze.

Și-apoi ajung să se boxeze.

Cu morți dezgropați și luați pe rând și la grămadă în penis, cu mame răscrăcite reciproc pe altarul lui ”dăten morți măti” și cu rude penetrate în găuri noi inventate.

Asta facem în vacanță, plătim hoteluri retard de scumpe, dăm bani mulți pe mâncare puțină și proastă, ne înghesuim pe plaje ajunse fâșiii… pentru ca apoi furibunzi să ne scoatem dinții și să ne umplem gingiile de nisip în timp ce copiii plâng și nevestele dau cu pungile de-a latul.

Vacanță, taică, ne-am prostit de neam prostit.

Lasând la o parte bătăile de la mare ilustrate de televiziuni, nu vă închipuiți câte alte altercații, bătăi și schimburi de flegme se întâmplă zilnic. Am oprit acum două seri un echipaj de jandarmi și-am vorbit 3 minute… spuneau că n-au văzut în viața lor atâtea bătăi pe metru pătrat.

Au mâncat toți zeamă de pălămidă ucigașă, s-au trezit toți Bobi Sappi, descendenți de-ai lui Ginghis Han sau demni urmași de-ai lui Vlad Dracul… nu știu, cert este că strică mujicii ăștia violenți tot cheful de distracție.

bataie MamaiaAcum 20 de minute am oprit motoreta și-am intervenit între niște domni care s-au apucat să se bată în mijlocul străzii. Patru s-au dat jos dintr-un CLS, cu niște leviere metalice sau ceva de genul ăsta și s-au apucat muncitorește de alți doi mai sfrijiți. Și dă-i și primenește-i, frăgezește-i și rearanjează-i anatomic!

M-am băgat între ei*… prima oară i-a descumpănit că unu’ mare și hotărât s-a băgat între și-a urlat la ei Gata!, a doua oară i-a descumpănit că eram cu ditamai casca de motor în cap și-a treia oară i-a descumpănit de tot când m-au recunoscut și le-am zis Vedeți că se filmează, ați feștelit steagul că intrați la tentativă de omor!.

Au tulit-o ca din pușcă…

Când i-am întrebat pe sfrijiți de ce s-au luat am rămas mut… ăștia doi mai pe dietă, așa, l-au înjurat pe șofer pen’ că i-a claxonat. Și gata bătaia!

Așa mâncărime-n fund și-n pumn? Așa Sandokani, Chiki-ceani și Ciak Noriși?! Cum și când se vor potoli ăstia?

*știu, mă mănâncă-n fund, o să mă bag o dată să opresc o bătaie din asta și s-o găsi unul să-mi rearanjeze freza cu vreun castet…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Mihai
  • 11.09.2014

  Doar atat…” Unde esti tu Tepes Doamne?” ….

  răspunde-i
 • simo
  • 06.09.2014

  Mda!ai zis chiar bine “Sandokani, Chiki-ceani și Ciak Noriși?! ”
  Prostie xDxD

  răspunde-i
 • Giuco
  • 18.08.2014

  Intrebarea este, devine sau nu responsabilitatea ta sa intervii daca esti la locul potrivit, sau nepotrivit dupa caz, si evenimentul ti se deruleaza in fata ochilor fara dorinta ta ?

  răspunde-i
 • Axel
  • 16.08.2014

  Tocmai am avut o altercatie cu un neamt la benzinarie in Germanica. Neamuri proaste sunt peste tot, e adevarat ca in Romania densitatea e mai mare iar in Germania sunt amatori … Nu s-a pus problema de leviere sau gloante de cauciuc. A fost o rezolvare intelectuala a conflictului, el a injurat in germana iar eu in romana,apoi ne-am facut niste semne prietenesti cu degetul mijlociu … si asta a fost tot…

  răspunde-i
 • pastrama
  • 15.08.2014

  Cabral, te miri? Sper ca nu…
  Explicatia a ceea ce zici tu e una simpla. Romanii ( si aici ma refer la majoritate, la marea masa a romanilor) sunt prosti facuti gramada! Prosti de bubuie! Incredibil de prosti! Fascinant de prosti! Platesc mare parte din banii munciti/ furati/ mosteniti ca sa se duca la Mamaia… Acolo e “cul”! Acolo e “fanchi” ! Acolo nu se duc sa se simta bine. Acolo se duc ca sa fie vazuti ca sunt “acolo”… Mi-e lene si sunt prea beat/ obosit ca sa continui… Sper sa Intelegi macar 1% din ce vreau sa zic.
  In concluzie…romanii sunt prosti!
  Cu regret, un roman!

  răspunde-i
 • catalin
  • 15.08.2014

  Chappeau!

  răspunde-i
 • adrian
  • 14.08.2014

  In toate tarile capitaliste din lume e asa, exceptie facand tarile germanice(cu totii stim ca acolo nu comenteaza nimeni:) ). Educatia e proasta, munca e putina, parvenitii din droguri, camatarie si altele ilegalitati sunt peste tot. Toate ilegalitatile astea sunt prezente in principal din relaxarea pedepselor. Daca amenzile ar fi usturatoare, iar puscariile si justitia la fel, atunci s-ar cuminti romanasul imediat.

  răspunde-i
 • Eu
  • 14.08.2014

  E simplu!
  Se vor potoli atunci cand, prinsi fiind facand asa ceva (bataie in spatiu public, sau si la o simpla injuratura data) sa primeasca o amenda cat sa-i usture toate gaurile nedescoperite inca.

  Iar daca nu se platesc amenzile respective, sau se intampla de cel mult doua ori sa faca asa ceva, sa fie bagati la inchisoare. Fara tampenii de sentinte cu suspendare. Nu frate, direct la mititica, ca eroii. Si-acolo…pusi la munca in folosul comunitatii.

  Legea noastra permite prea multe, De-asta avem atatia Sandokani 🙂

  răspunde-i
 • claudiu p
  • 14.08.2014

  Norocul lor ca n-au devenit recalcitranti cu Cabral :-)) Multi cred ca nu stiu ce trecut sportiv are omul de televiziune si, mai ales, cine sunt parintii lui si pe cine au antrenat de-a lungul vietii.

  răspunde-i
 • Andrei P.
  • 14.08.2014

  Am trecut prin toate comentariile sperând sa găsesc pe cineva care sa mentioneze cum este pe alte meleaguri unde graiul nu-i românesc, dar tot dulce. I did not si atunci o sa povestesc eu: nada, nimic, zero. Nici un incident in 3+ ani de când sunt aici, iar in ce privește traficul, stau la intrarea in oraș, chiar langa autostrada. Daca aud 2 claxoane pe zi, e ceva straniu. Am zis AUTOSTRADA! In jur zeci de străzi, cum e la voi in inima Bucureștiului. Fiind într-un oraș mai mic, gen Iasi in România, este posibil ca expații nedoriti sa nu fi ajuns încă aici. Si e bine, e altfel, e normal. 🙂

  Aici oamenii au alte preocupări, si este foarte clar cum ajung sa fie diferiti fata de romani. Porneste de la vârstele fragede si experiența si stilul de viața acumulate pe parcurs. In Romania cei care fac bani sunt tot mai multi dintre cei care fura, ori sunt agresivi, ori politic corupți. E “normal” ca la întâlnirile întâmplătoare in locuri unde cei cu bani merg, fara motiv sa își etaleze marele nimic din micul cap. Pentru ca astia sunt. Si va fi mai rău, din exterior se vede mai clar, se analizează la rece. 🙂

  Mi-am pus onoarea la rându-mi in a interveni in situații ireale, unde indivizi de aceasta teapa, in fata justiției ignorante sau poate corupte, fac lucruri ilegale fara nici o jena ca sunt alertați polițiști si alte instituții. Pentru ca nu pățesc nimic. Si când pedeapsa nu este, cine / ce sa ii potolească? Dorința noastră de a fi mai buni? Nu! Astia sunt oameni care nu înțeleg cuvinte, lumea lor fiind mica si gri. Eu nu am soluții colective, ci numai individuale. Am părăsit corabia si acum e normal din nou.

  răspunde-i
 • Loading...