Despre greseli care ranesc. Heaven Studio Timisoara.

Later edit: l-am sunat pe Horia si am vorbit despre concertul despre care zicea Groparu.
– E semnat contractul?
– E printat, semnat, parafat.
– E fumata, n-ai ce-i face.
– Oricum evenimentul e privat, locatia e inchiriata, nu are legatura cu mersul normal al clubului

Unde am fost in vacanta erau placi de semnalizare (ca nu pot sa le spun placute, erau mari de-un metru patrat) care iti aratau incotro sunt ACCESIBLE BEACH. Adica plajele cu rampe speciale pentru cei cu dizabilitati. Si erau multe.
Citesc insa la Groparu ca un club din Timisoara i-a refuzat accesul unei fete in carucior cu rotile, motivul invocat fiind ca le provoaca disconfort clientilor.

Ca i-ar fi spus unui negru ca nu poate intra pentru ca e club all-white era urat. Ca i-ar fi spus unui tigan la fel si din acelasi motiv era urat. Ca i-ar fi spus unui maghiar ca nu se poate… iar era urat. Dar asta… e deja prea mult. Nu insir motivele si nici nu ma apuc sa comentez, imi place sa scriu frumos si despre lucruri frumoase pe blog si daca m-as porni as cam da cu caramida-n geam.
Insa nu trebuie trecuta cu vederea sub nicio forma!

Groparu a scris la el cateva chestii pe care le puteti face si voi:
– a raportat la Facebook pagina de fani a clubului pentru că discriminează persoanele cu dizabilităţi folosind procedura de aici (dacă doriţi să participaţi şi voi la boicot, aveţi tot respectul Groparului!)
– a dat Like paginii anti-Club Heaven (ieri la amiază erau vreo 400, acum sunte peste 2400 de oameni);
– va interpela, pe Internet, fiecare cântăreţ sau invitat în clubul Heaven Studio din Timişoara până se va plictisi, anunţându-i despre evenimentul deloc onorabil care a avut loc acolo;
– a scris postul acesta, care va rămâne peste veacuri pe interneţi. Aşa că dacă aveţi evenimente de ţinut în Clubul Heaven Timişoara, petreceri corporate, lansări de produse, chefuri tematice, after-party-uri, cocktailuri după conferinţe etc. etc., gândiţi-vă de două ori: brandul vostru va fi asociat cu un local care interzice accesul persoanelor cu dizabilităţi. Eu unul nu mi-aş duce firma într-un asemenea loc.

Mai multe la Groparu, Denisuca, Crivat, trotineta si altii… (si daca am inteles bine prima informare a fost facuta de tion.ro).

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Julissa
  • 19.06.2020

  Nice

  răspunde-i
 • lili
  • 30.07.2011

  Desi sunt timisoareanca, “condamn” gestul facut!
  Sunt convinsa acest act a fost decizia bodyguarzilor de la intrare…!
  Potrivit Declaratiei Drepturilor Omului, Art.1:
  “Toate fiintele umane se nasc libere si egale în demnitate si în drepturi. Ele sunt înzestrate cu ratiune si constiinta si trebuie sa se comporte unele fata de altele în spiritul fraternitatii.

  URAT! Foarte urat, domnule Epure!!!

  răspunde-i
 • Bubu
  • 27.06.2011

  Eu sunt din Timisoara. Nu am frecventat Clubul Heaven, dar am fost pe strand. Nu mai e mult si le vor interzice si femeilor plinute dupa o sarcina sau chiar femeilor gravide sa intre. Au voie numai sculptatele. Am fost acum 2 duminci pe strand impreuna cu sotul meu, dupa 3 ani, ca sa ne serbam aniversarea casatorie, si trei sferturi din sezlonguri erau rezervate (erau doar placutele) pentru VIP-uri. Parca au innebunit cu totii. Vorba unei colege de ale mele, suntem martorii decesului bunului simt. Trebuie sa facem ceva.

  răspunde-i
 • Lillo
  • 27.06.2011

  din pacate cea mai durereroasa lupta pt o persoana cu dizabilitati, nu e handicapul de care sufera – ci “handicapul” pe care semenii i-l atribuie cu atata usurinta, handicapul din sufletul unui om e mai crunt………..

  răspunde-i
 • C. Foghel
  • 26.06.2011

  @Grig: eu nu stiu de ce anume ‘trebuie sa-mi faci praf’ argumentele. Nu sunt in razboi cu nimeni, incerc doar sa aduc o alta lunima in subiectul asta. Este adevarat ca oamenii, prin natura lor, sunt mai compatimitori si mai ‘jumpy’ cand e vorba de persoane cu dezabilitati, carora li se incalca drepturile. Comparatia cu coada de la Administratia financiara mi se pare mai mult decat deplasata. Am stat la astfel de cozi, si nimeni nu dansa in lumina stroboscoapelor, din cauza carora e greu sa il vezi si pe cel de linga tine, care sta in picioare. Ce sa mai vorbesc de vazut o persoana in scaun cu rotile. Hai sa ne imaginam ca tipa ar fi intrat in club, si ca ar fi dat-o astia de pamant, din neatentie., Abia ALA ar fi fost subiect, nu? Oricum, e mai usor sa aratam cu degetul decat sa rationam.

  răspunde-i
 • Daniel
  • 26.06.2011

  Cabral se pare ca cei 4300+ de votanti(la aceasta ora) de pe facebook si insistentele noastre au reusit sa schimbe ceva….firma LifeCare si Horia Brenciu numai sustin acel spectacol la Heaven, au schimbat locatia

  răspunde-i
 • […] scris şi în Tion despre asta, a scris şi Groparu, Cabral şi mulţi […]

  răspunde-i
 • mihai
  • 25.06.2011

  Bravo! poate il convingi si pe brenciu ca nu e bine ce face! chestia cu semnatul contractului si profesionalismul sunt vorbe de doi lei!

  răspunde-i
 • Mirela
  • 25.06.2011

  Da Cabral ai dreptate, daca iti aduci aminte acum un an jumate la Protv m-ai luat cu carutul pe sus impreuna cu cativa colegi,, pentru ca eram invitata la o emisiune. E ceva dezgustator ce sa intamplat, ..este discriminare.

  răspunde-i
 • NICOLETA
  • 24.06.2011

  Si respectiva doamna nu i-a dat in judecata ?Altii se judeca pentru motive de tot ra…tul pe banii nostrii,ASTA DA MOTIV !

  răspunde-i
 • Loading...