Despre ce vorbesc femeile când ies la o bere ”ca fetele”?

Later update: măcar bine că am aflat din comentarii despre ce vorbesc fetele la bere, că Andreea îmi povestește numai bălării. Dar măcar mă bucur că nici ea nu bănuiește despre ce vorbesc bărbații la bere!

Later update 2: am aflat că va fi publicat în curând un studiu aprofundat inițiat de Asociatia Berarilor Romaniei pe tema asta, ca parte a campaniei lor ”Iubesc berea!”. Când o să avem studiul o să fie și mai clar! 🙂

Stop! Avem o problemă: fetele din gașca noastră au început să iasă la bere mai des decât ieșim noi, băieții!

E bine că fetele ies la bere, uneori ne fac damblaua și fac așa cum spunem noi, dar uite că de cele mai multe ori fac ce le place. Și așa rămân fericite…

Dar… pe vremuri aveam măcar două ieșiri pe săptămână ca băieții, la bere. Acum am ajuns să vorbim de-acasă între noi pe Whatsapp în timp ce consoartele… sunt la bere!

Inadmisibil!

Dar ce este cu adevărat inadmisibil este că ne fierbe ideea că și ele ar putea vorbi despre aceleași subiecte despre care vorbim și noi atunci când ieșim la bere… [sursa foto]

fetele la bereDespre ce vorbesc femeile când ies la bere?

Încep, ca și noi, să se vaite că muncesc prea mult? Apoi discuția alunecă încet către alte probleme cotidiene, cotind la un moment dat către ideea de vacanță?

Și după ce vorbesc despre vacanță… încep să-și aducă aminte despre vacanțe mai vechi și pățanii mai vechi, de iubiți mai vechi…?

Și după ce vorbim despre cei vechi încep și ele să enumere ce bucățele apetisante au pe la muncă, la sală și pe unde mai umblă?!

Că dacă e așa… e nenoroceală!

Noi ne-am dat seama că dacă ne tot facem gânduri din astea întunecate nu ne ajută la nimic.

Așa că… la o bere ne-am organizat și am ajuns la concluzia că atunci când ies la bere fetele au următoarea structură de discuție:

Prima chestie: Fată, ce bine îți stă părul! Spune-mi repede unde, cum, cu ce?

Apoi își observă reciproc unghiile! Măi, dar ce nuanță minunată ai! Și ce sănătoase par!

După ce se epuizează subiectul unghii, cuticule și manichiurista mai bună, noi suntem siguri că fetele vorbesc despre trupurile aproape perfecte ale iubiților și soților lor, ajungând prin multiple exemple reciproce să se felicite unele pe celelalte pentru norocul de a ne fi cunoscut noi noi, masculii feroce din viața lor!

Așa că după ce ne elogiază pe rând ele se plictisesc și ne sună pe noi ca să vină acasă.

Domnilor, nu-i așa că ne-am dat seama foarte bine?

Doamnelor, fiți sincere măcar acum… despre asta vorbiți sau despre alte nenorociri? Despre ce vorbiți?

Măi prieteni, spuneți adevărul… dar sper să nu ne dărâmați un întreg castel de cărți!

Deci: despre ce discută femeile la bere?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Andreea
  • 29.11.2014

  Dar, despre ce vorbiti, voi baietii la o bere?

  răspunde-i
 • Roxana
  • 05.11.2014

  Femeile vorbesc despre orice, discutiile dintre ele nu au limite, nici la detalii si nici la subiecte. Daca ai o imaginatie bogata ( pe care stim cu toti ca o ai ) cam la tot ce te gandesti tu noi suntem dispuse sa avem,o lunga conversatie.

  răspunde-i
 • Cris-Mary
  • 03.11.2014

  Le-as pune pe toate de mai sus si as soune ca la cate vorbesc femeile cu siguranta as mai adauga unul- doua subiecte 😀

  răspunde-i
 • ionnis
  • 02.11.2014

  despre sex 🙂

  răspunde-i
 • claudia
  • 02.11.2014

  Prietenul meu din punctul asta de vedere de poate considera un barbat fericit. Eu fiind psihologul grupului, nu apuc sa spun nimic, stau si ascult toate povestile despre fosti si partide ratate. Si apropo, se vorbeste mult despre fosti si despre “proastele” care atenteaza la ei. Sunt convinsa ca Andreea e psihologul grupului, poti sa dormi linistit, berea nu e atat de periculoasa.

  răspunde-i
 • andreeaw
  • 01.11.2014

  am citit comentariile de mai sus, dar stii, eu fac parte dintr-o alta categorie de femei: eu ma inteleg ff bine cu barbatii, imi plac misoginii si ateii pentru ca le demontez teoriile in 2 timpi si 3 miscari. Cand ies cu fetele fiecare se plange despre serviciu, ce are sau ce n-are pe acasa; despre ce vremuri am trait alaturi de unul sau de altul, amintiri din copilarie sau liceu despre cat de misto e un cantaret sau altul (noi mai slabut cu filmele, moda, parul unghiile), ce i-am face de l-am prinde; dar il disecam si pe cel de acasa: ce face sau ce nu face, ce ne place, ce ne enerveaza, daca intelege sau nu intelege cand vine seara despre cum trebuie pusa problema, betii si petreceri (asa, cam ca voi, barbatii); ce proiecte avem sau in ce proiecte ne-am implicat, dar cel mai important subiect dupa cateva beri ramane SEX-ul. De obicei se discuta despre prezentul domn care are niste ochelari de cal si nu pricepe ca doamna vrea ceva diversitate nu doar misionarul; despre domnul care-si face poze zilnic cu ea in mana si ii arata nevestei evolutia; despre ala care ar fi putut sa fie, dar…. n-a priceput decat prea tarziu; etc….. nu difera prea mult fata de discutiile dintre barbati. Cam tot pe acelasi tipic, numai ca in loc de sani si buci noi discutam vb cuiva despre “rulmenti si schimbator de viteze”. Si pentru ca fiica ta se apropie de o varsta… adolescentina, nu-ti doresc sa asisti la o discutie intre pustoaice despre primele lor experiente cand vin cu masuratorile facute si cand povestesc cu lux de amanunte ce si cum 🙂

  răspunde-i
 • ralux
  • 01.11.2014

  Ai cam exclus fetele singure din schema

  răspunde-i
 • Irina
  • 01.11.2014

  George Clooney, nunta lui George Clooney…

  răspunde-i
 • iubire
  • 01.11.2014

  Fetele vorbesc despre orice…mai ales daca discutia se petrece undeva la ore tarzii. De la subiecte zilnice,uzuale, pana la subiecte xxx.:). Ultimele partide fierbinti…cand…cu cine…in ce fel…vreo descoperire in materie de pozitii:)…ultimul orgasm rasunator….chestii din astea “obisnuite”:). Cand se termina berea si discutiile…fiecare la casa lui.

  răspunde-i
 • Luiza
  • 01.11.2014

  Sexx si amintiri din copilarie !!! :)))

  răspunde-i
 • Loading...