De veghe-n lanul de… rapiță! Concurs foto…

Later edit: au început să vină gălbioarele! 🙂

Mie-mi plac culorile. Se vede lesne după cum mă îmbrac sau după cum am îmbrăcat blogul… cred că viața fără culoare este o chestie tristă și inutil de lungă.

Deci… culoare. 🙂

Așa că în perioada în care rapița a înflorit mie-mi înflorea un zâmbet pe față de fiecare dată când vedeam în newsfeed-ul Facebook, pe Twitter sau pe Instagram fotografii din lanurile de rapiță.

Mult din cel mai intens galben din lume, plus fețe zâmbitoare… ce să vrei mai mult?!

Așa că am hotărât să organizez un concurs foto foarte simplu ce are premiul sponsorizat de Alcedo, care anul ăsta împlinește 25 de ani (și care, conform vizualului de mai jos, susține o cultură de rapiță atât de mare încât din ea se produc 37.000.000 de litri de biocombustibil).

Deci sunt șanse multe ca lanul de rapiță în care ți-ai făcut poza să fie susținut de ei…

În sfârșit, treaba se pune așa: trimite-mi o poză cu tine sau cu un prieten într-un câmp de rapiță. Nu contează dacă e de anul ăsta sau nu, să fie în rapiță înflorită, să se vadă cum pocnește galbenul ăla frumos.

Cea mai frumoasă dintre poze va fi premiată cu o tabletă Lenovo IdeaTab A1000L.

Aștept fotografiile* până pe 8.iun.2015 pe mail: concurs[at]cabral[punct]ro.

*fotografii nu mai mari de 300kb, nu mai mici de 250kb. Formatul numelui fotografiei trebuie să fie prenume_nume (exemplu: Gabriel_Popescu). Fiecare participant poate trimite o singură  fotografie. Fotografiile care nu se încadrează în limitele de mai sus nu vor fi înscrise în concurs.

rapiță

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...