therock

De ce se uită femeile după bad boys?

Am văzut titlul ăsta prin blogosferă de mi-a venit acru. Toți se înghesuie să spună care-i faza, care-i mirajul, care-i magia pe care o găsesc fetele în băieții răi.

Mai rău, oamenii explică treaba cu băieții răi și fetele leșinate povestind la persoana I. Adică… cum ar fi… ei sunt fix băieții ăștia răi, nebunii naibii…

Ei sunt fix nonconformiștii, distrugătorii de șabloane, masculii de nestăpânit și de nestăvilit după care, vezi-tu, femeile dau ochii pe bulgari.

Ei fiind, ca majoritatea noastră, niște găini care se trag pe la casele lor până să cadă lumina, care curăță cartofi, dau cu mătura și joacă o Fifa 2015 în seara în care nefasta decide să se culce mai devreme.

Să nu ai impresia că scriu așa, în general… mă gândesc acum la fix doi bedboiși din ăștia de tastatură pe care-i cunosc și care ies de sub pat doar când nu-s nevestele acasă.

Am citit la ei, însă, niște scrieri de zici că-s încrucișările repetate ale lui Mickey Rourke și The Rock Dwayne Johnson.

Adică ăștia doi:

În schimb… ei sunt încrucișări nefericite ale lui Mickey Mouse și Dumb&Dumber.

Adică ăștialalți:

Păi nu ne pricepem noi?! Și la sentimente și la bedboiși și la puterea intrinsecă a bărbatului fărmecos și sigur pe el dar care are propriile sensibilități pe care nu și le ascunde pentru că vulnerabilitatea îi conferă unui bărbat un farmec inegalabil… ghiogârț-hau-hăăă?!?!

Hai, acum poți ieși de sub pat, șefa s-a dus la muncă…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • cristikuw
  • 05.04.2015

  …ceea ce te face fix una din curcile cazatoare despre care amintesti! Apropos – n-ar trebui sa fie mai interesant un curcan decat un cocos? Pana mea, zic si eu…

  răspunde-i
 • andreeaw
  • 05.04.2015

  raspunsul este foarte simplu, in ceea ce ma priveste; au mereu ceva interesant si captivant de povestit. nu ma intereseaza cum te-a suparat si supraincarcat seful la birou toata ziua sau toata saptamana, ca asta mi se intampla si mie zilnic; dar daca vii si-mi povestesti ce mare cocos ai fost tu si cum cadeau toate curcile cand apareai in raza lor vizuala, sau cum te-ai dat tumba cu motocicleta (si-mi si arati vreun semn de buna purtare), pai clar te gasesc mai interesant si mai atractiv; si mai este o componenta: astia “periculosii” cu experienta de viata stiu unde sa puna mana, cand sa puna mana si ce si cum sa faca pentru ca sa te simti bine….. soarecii de biblioteca nu stiu nici macar sa pupe 🙂 (exista si exceptii, dar unele lucruri nu se invata din carti). cam asta cu badboys 🙂 cu bedboisii… eh, mama, e plina lumea de ei….

  răspunde-i
 • Cris-Mary
  • 04.04.2015

  🙂 Se da o compunere cu titlul ”de ce sa uita femeile dupa bad boys” .. Nu e obligatoriu sa fie dupa fapte reale 🙂

  răspunde-i
 • Bianca
  • 04.04.2015

  Buna asta :)) Aaaa, si joaca Fifa 2015 daca au, daca nu eventual se uita la un film 🙂

  răspunde-i
 • silvia
  • 04.04.2015

  🙂 suparat la ora asta 🙂

  răspunde-i
 • Loading...