Sari la conținut

De cate ori?

Dar stai putin, sa ne organizam… socoteala asta se tine in functie de sufletel si de intensitatea sentimentelor?  Sau e o treaba de contabilitate primara? Adica: de cate ori ai simtit ceva pentru cineva… e gata, se pune la socoteala?

E dificil subiectul, dar cred ca ofera cateva directii de discutie foarte spumoase si cu pulpa, asa ca eu zic sa nu mai pierdeti timpul… asta este a doua tema din #lovedebates, stiti deja cum puteti puncta si ce puteti castiga, c-am explicat in primul post legat de LoveDebates, acum doar va spun ca… s-a schimbat saptamana, s-a schimbat tema: De cate ori poti sa iubesti cu adevarat intr-o viata?

La treaba zic, premiile nu stau dupa lenesi. Pe lovedebates.ro.

17 comentarii despre "De cate ori poti sa iubesti cu adevarat intr-o viata?"
 1. NICOLETA

  Voi comenta in afara concursului.Dupa parerea mea,este posibil sa iubesti cu adevarat o data,de mai multe ori sau niciodata.Mai sunt si alte variante?Nu cred.

  răspunde
 2. David

  Depinde, subiectul asta se poate discuta foarte pe larg, dar cred ca poti sa iubesti de mai multe ori sau mai mute persoane sau cel putin iubesti pana gasesti persoana potrivita, acea persoana cu care sti ca o sa iti petreci restul vietii.

  răspunde
 3. David

  Cabral, e o eroare pe lovedebates. Indiferent ca apesi fresh sau sweet da eroare :)

  răspunde
 4. Probiu

  Bagi pe dracu in casa cu subiectul asta!

  răspunde
 5. Anca

  de fiecare data cand iubesti crezi ca o faci cu adevarat. iti dai seama de intensitatea sentimentelor doar cand pierzi respectiva persoana. teoretic, fiecare iubire e mai intensa decat precedenta. deci raspunsul corect e intotdeauna ultima iubire e cea adevarata.

  răspunde
 6. Deusa

  E foarte bun iaurtul! :x :))

  răspunde
 7. Deea

  Daca pe tricoul tau scrie ONE LOVE ce sa intelegem?

  răspunde
 8. Carmen Tanu

  Fiecare fluturas din stomac e unic!

  răspunde
 9. Purple

  O singura data iubesti cu adevarat, atunci cand gasesti JUMATATEA TA. Pana atunci, sunt etape ale iubirii, ale cunoasterii, experiente adunate, pentru ca atunci cand il/o intalnesti, sa iti recunosti, apreciezi si sa iti respecti jumatatea ta :)

  răspunde
 10. ioana

  eu cred ca doar o data, de fapt sper, ca pana la 24 de ani n-am reusit sa intalnescu sentimentul asta,asa ca raman cu dorinta ca va veni candva :)

  răspunde
 11. John

  O mica intrebare: ce inseamna a iubi cu adevarat?Nu cumva e un ideal spre care doar tindem?

  răspunde
 12. Jademan

  Să iubeşti cu adevărat înseamnă să treci peste defecte şi să sprijini. :D Asta, deci, poţi s-o faci de câte ori vrei. Şi… Cu cine vrei! :D

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.