Dau eu o pereche de cercei și o brățară pentru Valentine’s Day dacă-mi povestești când a făcut ultima oară în halul ăsta:

Update 4: Legat de ce discuție am iscat… 358 de motive să nu te însori! :))

Update 3: Câștigătorii sunt Daniel și Miha, numere de concurs 1064 și 184. Felicitări! Verificați rapid mailurile!

Update 2: Gata listele de extragere. La băieți avem 81 de comentarii, la fete avem 262 de comentarii. Revin rapid cu câștigătorii.

Update 1: Gata, am oprit înscrierile la concurs. Acum mă pun pe treabă. Ce vă rog este să stați cu ochii ori pe blog, ori pe mail, să ne mișcăm repede când va fi cazul de expediat cadourile.

Dacă-mi spui că ai privit în ochi o femeie isterică și că nu ți-a fost frică… ori n-ai avut nicio relație în viața ta, ori… ești cel mai norocos nenorocit de pe lumea asta!

Pentru că fetele… ei bine, ca să fi sinceri, au momentele lor când le patinează ambreiajul.

Aici nu vorbim că mai ridică și ele vocea, că se mai uită urât, că… știi tu, e puțin nervoasă.

Vorbim de momentele când rage ca leul cu buba la lăbuță, când face ca King Kong pe Empire State Building, cand… m-ai înțeles, când Doamne ferește!

Atunci, oricât ai fi de mare, oricât ai fi de puternic sau de antrenat… ți se face frică. Atunci începi să regreți că nu te-ai pregătit deloc pentru lupta cu animalele pădurii.

OK, nu vreau să ne lungim mult, vreau să sar în ajutorul unuia dintre voi, cei care nu v-ați pregătit pentru Valentine’s Day.

Domnule, dacă îmi povestești printr-un comentariu ultima dată când iubita/logodnica/soția ta a făcut ca doamnele din filmul de mai jos îți fac eu cadou salvarea ta de Valentines Day, o pereche de cercei de la Pandora. A, să nu uiți să spui și ce-ai făcut de s-a supărat așa tare…

Și ca să nu supăr fetele: fetelor, dacă îmi povestiți prin câte un comentariu ultima dată când ați făcut ca doamnele de mai jos, și de ce ați făcut așa… intrați și voi într-o tragere la sorți. Pentru o brățară tot de la Pandora.

Să ne mișcăm repede, zic: mâine la prânz aș vrea să anunț câștigătorii și expediez premiul. Cu puțin noroc poate ajunge la timp… sau măcar luni.

Doamnele de care spuneam…

Premiile sunt oferite de cei de la Pandora, pentru mulți dintre noi singura salvare în aceste zile de restriște de dinaintea Valentine’s Day*.

C-așa suntem noi, bărbații… lăsăm pe ultima sută de metri, apoi ne vezi zgâriind pe la ușile mall-urilor cu frica-n privire…

*ca să ne fie clară treaba… mă lasă rece dacă nu sărbătorești Valentine’s Day, dacă ți se pare că este, vai, o nenorocire inventată pentru marketing. Dacă nu-ți place… mergi și fii iubit la scara ta de blog, nu despre asta vorbim aici. Aici vorbim de… drame.

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...