Sari la conținut
20 comentarii despre "Darts auto."
 1. Ovidiu

  …probabil delimitarea locurilor de parcare cu borduri, in loc de vopsea, ar rezolva in parte problema(umbla vorba ca si acul folosit la perfuzii ar da ceva rezultate)
  :)

  răspunde
 2. Andra

  :) corect .Cel mai tare din parcare ,pe care l-am vazut eu ,a fost un vecin care si-a „parcat” masina pe mijlocul aleii de acces in parcarea din spatele blocului.Practic a reusit performanta sa blocheze 20 de masini din care mai mult de jumatate apartin unor oameni cu copii mici si foarte mici care evident ca pot avea urgente cand nici nu te astepti.
  Ei si…omul statea si privea amuzat de la geam haosul general ,asta pana cand a venit un echipaj de politie si i-a comunicat costul biletului la spectacol.:)

  răspunde
 3. Ionut

  trebuie sa recunosti ca si locurile de parcare sunt gandite cu „ass-ul” sunt mult prea inguste…

  dar si unii soferi sunt mult prea ingusti (la minte):)

  răspunde
  • Cabral Ibacka

   Ionut, asa-i, nu sunt locuri de parcare pe care sa reusesti sa parchezi si-un camion de 3 tone. Dar sunt si zone ale parcarii unde oamenii lasa masinile corect, intre linii, si nu e haos deloc. De-aci trag si concluzia ca depinde de om… nu de linie.

   Cat despre linii… eu sunt fan Austria, iar Viena o iubesc pe bune. EI bine, indivizii aia au benzile de circulatie aproape la fel de inguste ca parcarea asta. Si nu-s probleme…
   Noi avem benzile ca-n America, unde 70% dintre masini sunt SUV-uri, si tot nu ne descurcam…

 4. doina

  acuma… distanta dintre nepricepere si nesimtire e o linie tare subtire.

  răspunde
 5. carco

  VW-ul din ultima poza ti-a si zis parea lui despre liniile tale.

  răspunde
 6. loredana

  mai nici eu nu ma pricep sa parchez..dar atunci cand nu reusesc sa parchez cum trebuie,nu o las in locul acela…nu vreau sa am masina zgariata:))

  răspunde
 7. barbar

  te invit sa parchezi la mall-ul minune din Iasi unde, daca lasi masina intre dungi si ceilalti la fel, ai surpriza ca nu poti deschide portiera.

  răspunde
 8. Luka

  Crede-ma ca si prin Mall-urile din provincie e la fel. Era o vreme cand ii consideram bolovani pe aia cu Q7 si ziceam ca au figuri, dar de multe ori vezi cate o juma’ de masina parcata pe doua locuri si atunci singura explicatie poate fi lipsa de inplicare a mamei soferului timp de 7 ani in viata odraslei sale. Din pacate putem sa constatam destul de des fenomenul asta si parca asta-mi da de gandit. Unde or fi umblat mamele intr-o anumita perioada?

  răspunde
 9. www.brailapenet.ro

  Parcatul ca parcatul dar cand o gasesti julita de vreun .. „sofer” profesionist sa vezi atunci sau mai deschide lumea portiera direct in masina ta ca se parcheaza prea aproape una de alta..

  răspunde
 10. Eugen

  „douchebag parking”, pe americaneste. cei ce o practica sunt, din nefericire, o specie cu areal mare. ca o fac din nesimtire, din cauza proastelor cunostinte despre cum sa parchezi sau din oricare alt motiv…doar ei stiu. cert este ca e suparator si arata, in primul rand, lipsa de respect fata de ceilalti conducatori auto.

  răspunde
 11. Cristi

  Eu zic ca in doar 1% din cazuri este vorba de nepricepere, in restul de 99% este vorba de bun simt si mai ales de educatie si discutia poate dura foarte mult. Cand spun educatie nu vorbesc de „mastere” si „MBA-uri” ci de cei „7 ani de acasa”

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.