Dacă știi copii din familii cu probleme financiare din București sau Ploiești… îi ducem în excursie. Gratis!

DinoParc Rasnov - 2015-43Știi, probabil, că banii din publicitatea de cabral.ro și andreeapatrascu.ro merg către acțiunile și cazurile asociației Zâmbet și Suflet.

Vara asta punem astfel pe picioare încă un proiect, unul care se îndreaptă către copiii din familii cu probleme financiare.

Ce facem: organizăm excursii gratuite de o zi la DinoParc Râșnov pentru grupe de câte șase pitici (de minim 8 ani).

Noi le oferim cu drag câte două gustări și o masă de prânz, intrarea în DinoParc, plus transportul integral (van din 2014, cu aer condiționat). Plus apă, evident.

Ce au ei de făcut? Să se distreze.

Ce ai tu de făcut, cel care citește articolul acesta?

Dacă știi un copil mai mare de opt ani, dintr-o familie cu probleme financiare… să iei legătura cu părinții lui, să le povestești ce facem noi și, dacă sunt de acord, să ne dai contactul lor. Apoi preluăm noi.

Ce te mai rog… dacă mai știi obiective turistice în zona Râșnov, spune-mi printr-un comentariu. Dacă e destul timp și nu-s piticii obosiți… poate îi mai ducem și în alte locuri. Oricum, în plan avem să-i ducem și la Cetatea Râșnov. Oare locația are ghid?

Și ca să explic de ce București și Ploiești… mașina pleacă din București și-o ia la pas către Râșnov. Traseul ăsta este… București – Ploiești – Predeal – Râșnov. De pe traseul acesta pot fi luați piticii… 😉

cetatea-rasnov-vazuta-de-sus

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ghita Elena
  • 25.07.2015

  Buna ziua! As dori si pt.fata mea de 11 ani sa mearga in excursie deoarece noi nu avem posib.deoarece avem 3 copii si doar sotul lucreaza.As vrea sa aibe si ea ce povesti colegilor din clasa ca a facut in vacanta asta!Va multumesc anticipat!Felicitari!

  răspunde-i
 • Ghita Elena
  • 08.07.2015

  Buna ziua!Imi doresc f.mult o astfel de excursie pt.fetita mea de 12 ani pt.care nu avem posibilitatea sa o ducem deoarece avem 3 copii(ea de 12 ani,baiat de 6 ani si fetita de 8 luni)si doar sotul lucreaza.Va multumesc anticipat.Ghita Elena,sector 3,Bucuresti.

  răspunde-i
 • Toader Maria
  • 03.07.2015

  Cam asta este, pe scurt povestea copilasilor de care eu incerc sa am grija…Sunt 4 (3 fete: 9 ani, 16 ani, 17 ani si un baiat de 14 ani), crescuti numai de tatal fara serviciu stabil si care uneori…probabil pentru a mai uita de greutatea vietii pe care o traieste isi catareste zilele-n alcool, MAMA I-A PARASIT! Le stiu povestea de vreo 5 ani, pe cand cele doua fete mai mari mi-au fost eleve. Cea mare, nu stiu exact cum dar m-a facut sa vreau sa-i cunosc mai bine, probabil Cineva se sus a vrut sa fie asa. Am incercat sa ii ajut putin, fara sa ma implic prea mult sentimental si fara sa-i leg de mine in vreun fel pentru ca stiam ca ii puteam dezamagi, iar sentimentul acesta lor, le era probabil destul de cunoscut… Au rezultate bune la invatatura, spun eu, nu creeaza probleme si…si-ar dori sa vada si ei mai mult decat satul in care stau. Ii pot aduce eu pana la Ploiesti, noi suntem din Dambovita, iar daca aveti nevoie de un om in plus pt supraveghere, va insotesc cu cel mai mare drag :). Asteptam cu nerabdare raspunsul vostru.

  răspunde-i
 • Madalina Minu
  • 26.06.2015

  Buna Cabral,

  In primul rand felicitari pentru initiativa si pentru ceea ce v-ati propus sa faceti pentru acesti copii. Merita cu adevarat!

  As vrea sa iti spun pe scurt despre copiii Fundatiei Chance For Life, care sunt beneficiari din Bucuresti – sectorul 6, si care au rezultate remarcabile la invatatura. Chiar astazi am aflat despre notele de 9 si 10 ale unora dintre aceia care au sustinut Evaluarea Nationala si suntem foarte mandrii de ei. Cat despre premiile si performantele celor mici, obtinute la olimpiade si concursuri nationale si internationale, sunt impresionante si cred ca vin in completarea imaginii de ansamblu.

  Proiectul “Bursa Chance For Life”, din care fac parte copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, este menit sa acorde sprijin si suport educational pentru un numar de 50 de copiii cu potential intelectual ridicat din Bucuresti si Sulina, judetul Tulcea, care provin din familii sarace. Copiii implicati in proiectul “Bursa Chance for Life” au parte de un set intreg de beneficii din partea Fundatiei Chance For Life precum: o masa calda in fiecare zi, rechizite scolare si carti necesare studiului, plata tuturor cheltuielilor cu oncursuri si competitii scolare, pregatire intensiva la limba romana, limba engleza, limba franceza, suport in activitatile de invatare, mentoring si indrumare profesionala si multe, multe altele. Insa, pentru ca 20 dintre copiii beneficiari ai proiectului sunt din Bucuresti, 10 dintre ei in clasele I-III iar 10 dintre ei in clasa a VIII-a, am fi interesati de o vizita pentru acestia la DinoParc, Rasnov.

  Ne-am bucura daca resursele voastre ar putea acoperi cheltuielile cu transportul si masa gratuita pentru un grup de 20 de copii si astfel sa ne puteti veni in ajutor cu o vizita de vacanta la Rasnov. Va astept cu detalii pe email sau la telefon 0722100164.

  Multumesc!

  Madalina

  răspunde-i
 • Alexandra
  • 22.06.2015

  Buna! Este un centru cu multi copii din familii nevoiase sau cu probleme in zona Ferentari, se numeste Centrul de Primire in Regim de Urgenta Ciresarii II. Director este dna. Antonica Simion, un om dedicat 1000%.
  Ar fi extraordinar sa-i ajutati!

  răspunde-i
 • dumitru marian
  • 22.06.2015

  cunosc o fetita care luna viitoare implineste 10 ani. familia este foarte saraca, ambii parinti bolnavi. am discutat si ei si au dori sa mearga si fata lor in excursie. tel. 0723521718

  răspunde-i
 • Sofia
  • 22.06.2015

  Salut,

  Cabral, felicitari pentru initiativa. 🙂
  Iti scriu in numele Asociatiei Create Yourself (www.cys.ro). Noi facem proiecte si activitati dedicate copiilor institutionalizati din sectoarele 3,4 si 6 din Bucuresti. Ne-ar placea tare mult sa putem sa le oferim oportunitatea copiilor de la apartamentele sociale din Bucuresti sa viziteze Dino Parc Rasnov. Momentan ajutam si sustinem peste 40 de copii.
  Asteptam un semn la adresa [email protected] sau [email protected] sa vedem cand si cum le putem face o surpriza copiilor.

  Multumim 🙂

  răspunde-i
 • Atanasiu Adrian Constantin
  • 22.06.2015

  Puteti incerca si varianta Bucuresti – Targoviste – Sinaia – Predeal – Rasnov ? Sunt doar 15 km in plus si o multime de pitici curiosi ce ar putea veni !

  răspunde-i
 • Marieta Neagu
  • 21.06.2015

  Bună ziua!
  Numele meu este Marieta şi sunt învăţătoarea unor copiii minunaţi, cu dorinţă de cunoaştere şi rezultate excepţionale.
  Copiii mei au terminat clasa a II-a la Şcoala Gimnazială Rachieri, Prahova. Satul a rămas cu eticheta de „sat de ţigani”, fiind înfiinţat de nomazii care lucrau viile călugărilor de la Valea Călugărească, şi sunt adesea discriminaţi.
  Majoritatea părinţilor ştiu ce înseamnă munca grea, la scos de fier vechi pe rampă, cu ziua la diferite munci agricole sau sezonieri în construcţii, şi pentru asta fac tot posibilul să le ofere copiilor o educaţie aleasă.
  În anul şcolar care s-a încheiat am participat cu ei la COMPER, Concursul Naţional de Competenţă şi Performanţă, fiind gratuit, şi am obţinut la etapa naţională 11 premii dintre care 5 premii întâi.
  Pentru efortul de a veni la şcoală, într-un sistem în care învăţământul poatre fi catalogat oricum, dar nu gratuit. În condiţiile în care unii nu aveau nici pacheţel de mânacare, dar astfel ceilalţi au învăţat să împartă din puţinul lor, ei merită din plin această zi de distracţie şi relaxare în care să simtă copilăria fără griji.
  Cu speranţa că mă puteţi ajuta să le facem o bucurie aştept să mă contactaţi la 0763674677 sau [email protected].
  Vă mulţumesc!

  răspunde-i
 • Sorina
  • 21.06.2015

  Buna, felicitari pentru idee. Cunosc 2 copii care cresc cu mama si bunicii doar din pensia bunicului, alocatii si ce mai castiga mama cand munceste cu ziua prin sat. Tatal nu le-a mai trimis pensiile (“fabuloase” – de 100 ron/copil/luna) de mai bine de 1 an de zile. Ca ei se mai gasesc prin sat. Daca mai sunt locuri si-i poti inveseli, astept email pentru detalii. Multumesc anticipat

  răspunde-i
 • Loading...