Dacă ești DJ poți intra în line-up-ul Untold 2017! Cel mai mare concurs pentru DJ din Europa a ajuns și în România!

Vara asta a fost una foarte tare pentru mine. Tomorrowland, Electric Castle și Untold au fost trei festivaluri care au contribuit din plin la plusul general, au fost… bombă!

Ei bine, epicentrul distracției e constituit de gașca cu care ești, dar e întreținut de acei DJ pe care-i ai în față.

Și-am văzut vara asta sute de mii de oameni care au întâmpinat mulți dintre DJ ca pe adevărate superstaruri. Oameni care le-au scandat numele, au purtat pancarte cu logo-urile lor, sute de mii de guri le cântau piesele… a fost nebunie generală!

Dacă ești DJ ai putea fi mai aproape de visul ăsta: NYDJAY by New Yorker, cel mai tare concurs de DJ din Europa, este prezent oficial și în România!

Despre ce e vorba?

Câștigătorul va apărea la unul dintre cele 11 evenimente de club NYDJAY din Europa și la marea finală live din iulie 2017 care se va desfășura în Ibiza.

Mai mult, va primi un contract exclusiv cu o agenție de impresariat internațională, un tur pan-european și… va pune muzică la Untold 2017!

Tot ce trebuie să faci este să urci pe Mixcloud un demo. Atât.

E complet irelevant în ce mixezi, n-are importanță că rupi vinilurile în două, că ai totul pus pe un stick, sau că ești certat cu Traktorul. Mix-ul să fie bun și ai șansa să pățești toate lucrurile bune pe care le-am scris mai sus.

Și, cu tot respectul, chiar dacă nu câștigi… și tot ai parte de multă expunere bună.

Site-ul oficial al competiției este NYDJAY.com. (AICI).O să pun mai jos și alte amănunte despre înscriere, ca să fie treaba cât mai ușoară.

Dar grăbește-te, nu pierde timpul! Aștept să-mi pui ceva mișto la Untold! 🙂

armin-la-untold

Info:

Creați un mix uimitor și încărcați-l pe Mixcloud – durata maximă este de 20 de minute
Folosiți coperta. Dacă nu folosiți această copertă, materialul prezentat de voi se poate pierde.

Intitulați mixul NYDJAY by NEW YORKER– [NUMELE VOSTRU DE DJ] – [ȚARA VOASTRĂ NATALĂ]

Adăugați lista de melodii

Introduceți mix-ul selectând din meniul derulant din pagina competiției NYDJAY.


JURIZARE


Pe baza combinației dintre numărul de redări, aprecieri, comentarii și distribuiri de la fani și experiența juriului NYDJAY, patru participanți din fiecare regiune vor fi aleși să-și demonstreze talentul într-unul dintre cele unsprezece evenimente de club NYDJAY.

Fanii și juriul vor stabili DJ-ul preferat în urma acestor reprezentații, iar din cei 11 câștigători din cadrul evenimentelor, 8 vor fi aleși de juriu pentru marea finală din Ibiza.

În capitala mondială a muzicii dance electronice, cei opt DJ vor concura între ei până când se va alege câștigătorul final!

Membrii juriului vor fi: DJ Danny Avila din Spania, un impresar de la Sushi3000, un editor de la experții internaționali DJ MAG, Directorul General al Festivalului UNTOLD, Bogdan Buta și un reprezentant al echipei NEW YORKER.


PREMII

Cei opt câștigători selectați dintre participanți vor fi invitați la Ibiza pentru marea finală – toate costurile de călătorie vor fi asigurate de NEW YORKER.

Câștigătorul final al concursului NYDJAY DJ va obține un contract exclusiv cu agenția internațională de impresariat Sushi3000, un tur pan-european și un concert live la Festivalul Untold!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...