Cum să faci să scrii bine pe blog?

Cum să faci să scrii bine pe blog?

Închipuie-ți că în fața ta îți stau trei prieteni…

Unul dintre ei este o prietenă bună de-ale tale, una pe care o știi de mulți ani. O fată care ține la tine dar care nu se sfiește să dea cu tine de pământ dacă o iei pe câmpii. Te iubește dar nu te iartă, nu te menajează dar nici nu vrea să te rănească. E corectă… chiar dacă într-un mod subiectiv.

Al doilea e un băiat obosit, nervos, ciufut, supărat din cauza serviciului și chinuit de hemoroizi. Nu are răbdare, nu are timp, încruntătura lui i-a devenit expresie permanentă și e și supărat pe tine pentru o chestie mai veche.

Al treilea… ești tu.

Acum scrie în așa fel încât prietena să te aplaude, prietenul ciufut să ridice o sprânceană a curiozitate mirată iar tu… să fii de acord cu ce-ai scris.

Și ai reușit.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • lotusull
  • 16.05.2014

  Am avut blog – m-am oprit din scris in momentul in care am simtit ca asta e pasul urmator, ca nu mai am nimic de transmis. Daca am scris bine? Habar n-am. Ce stiu e ca datorita acestui blog am cunoscut oameni – si cat de diferit putem vedea fiecare din noi lumea; dintre oameni o parte au devenit speciali, iar dintre cei speciali cativa mi-au ramas alaturi ca oameni-prieteni foarte buni 🙂
  Cred ca foarte important e motivul ptr care cineva isi face blog. Pentru ca in functie de acest motiv directia/ modul de a comunica cu cititorii/ structura blogului, etc pot fi variate. ( Eu am aflat pe parcurs de ce m-am apucat de insirat cuvinte; apoi la un moment dat motivatia s-a schimbat )
  P.S. Prieteni cu hemoroizi ? :))) N-am indraznit niciodata sa intreb de-i chinuie asa ceva – desi metaforic, cel putin unul dintre ei are uneori o fata de parca raspunsul ar fi da 🙂 Mna, o fi un adevar in vorba – spune-mi ce vorbesti cu prietenii ca sa-ti spun cine esti 🙂

  răspunde-i
 • Tudor
  • 16.05.2014

  In concluzie – prietena / prietenul unui / unei blogger / bloggerite este in offline si ii citeste blogul. Blogofera consumata in exces dauneaza grav oamenilor singuri.

  răspunde-i
 • Cronos
  • 16.05.2014

  Mai am o dilema…
  Ce inseamna “sa scrii bine”? Cat de important este sa multumesti amicii virtuali sau nu ? De ce nu e ok sa scrii ce vrei, cum vrei, cand vrei… Si sa-ti asumi faptul ca ceea ce apare pe ecran nu o sa fie placut de toti?
  Gata, ma duc in coltul meu si stau cuminte pina ma dumiresc…

  răspunde-i
 • Cronos
  • 16.05.2014

  Gata! Am inteles amu cum e treaba cu bloguitu’ asta… Ma lansez si eu!!

  Caut sponsori pentru saratele/seminte/piscoturi …sau ce o manca prietenii astia….
  Hmmm…auzi…da’…daca stau la taclale cu prieteni imaginari…hmm…trebuie sa suplimentez cumva pastilele? Schimb reteta?

  răspunde-i
 • Sergiu
  • 16.05.2014

  Este o idee foarte interesanta. Trebuie sa fii ambitios atunci cand pornesti un astfel de proiect si in special, trebuie sa iti impui anumite lucruri pe care doresti sa le realizezi pe blog.

  răspunde-i
 • Loading...