Sari la conținut

City Insurance concurs 3.500 euroStiu ca suna ca si cand tocmai ce-am pus premiu pe capul unui ultras, dar n-are nicio legatura.

Exista o modalitate foarte simpla de a castiga 3.500 de euro (plus alte premii), puteam sa scriu ca Later Edit in postul in care am anuntat castigatorii concursului, dar o scriu intr-un post separat sa fiu sigur ca afla cati mai multi de-ai mei.

Ideea este simpla: City Insurance premiaza cea mai buna fotografie facuta la meciul Romania-Ungaria de astazi.

Premiile sunt multe mai micute si simpatice (mingi si sepci, plus 48 de tricouri originale ale Nationalei), plus unul grasut si spectaculos: un cec de 3.500 de euro. Nu bonuri de masa, nu tichete de parcare, nu vouchere sau alte combinatii… cec de 3.500 de euro.

Ce ai de facut? Faci o poza legata de meciul Romania – Ungaria de astazi, o urci in aplicatia de pe pagina de Facebook  a City Insurance (va fi on-line de la orele 21:00) si-apoi astepti sa vezi pana pe 9 daca ai castigat sau nu.

Atentie, concursul nu este pentru profesionisti ci pentru suporteri si precizez asta ca sa fie treaba clara-clara.

Eu am fugit de nevasta si plec acum spre meci, sper ca jandarmii sa-i puna la punct pe trepanatii de care vorbeam mai devreme si sa vedem un meci frumos, si sa si castigam!

Hai, Romania! :D

5 comentarii despre "Cum sa castigi 3.500 de euro la meciul Romania-Ungaria."
  1. karmapolice

    pacat ca nu se pun si pozele facute acasa cu prietenii in fata televizorului :P

  2. Pingback: Romania-Ungaria 06 septembrie 2013 foto – cabral.ro

  3. euro

    Pfff, ce rau imi pare ca am vazut postul asta abia acum. Chiar aveam niste poze mai deosebite de la meci.. nu ca as fi castigat, dar totusi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.