Andreea și Cabral (1 of 1)

Cum arată Namiko?

E drăguță. Noua așa ni se pare.

Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 1.

Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 2.

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! 3.

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă “follow” unuia dintre conturile noastre.
Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.
La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes!

Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care și-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă.

Dar distanța de la un unfollow sănătos și până la a veni cu comentarii agresive sau imbecil insinuante… e cam prea mare.

 1. Numai și să întrebe dacă e mutantă / dacă mi-e rușine cu copilul meu arată cât de imbecil poate fi omul. Block.
 2. Nu suntem și nici nu vom fi vreodată miezul șăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neștiință. Nu ne-a interesat și nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja.
 3. Dacă tot ai deschis discuția asta… eu nu consider că Prințul, oricare ar fi el, este superior altui om doar pentru faptul că are nuș’ ce nume de familie. Că s-a născut în familia aia nu e vreun merit.
  Însăși istoria coroanei este una plină de sânge, crime, abuzuri și incorectitudine… așa că dacă tu ți-l vezi superior, e treaba ta. Eu îl văd egal oricărui om de pe planeta asta.

Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine.

Dacă doar pentru a vedea cum ne-a ieșit combinația de ADN ne urmărește cineva pe Social Media… cred că mai bine ne administrează un unfollow și ne vedem cu toții de treabă.

Sigur, pentru a nu transforma copila într-un premiu pentru vreun paparazzo mai zelos… din când în când, probabil că vom mai pune câte o poză cu a’ mică.

Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanți, amărâții naibii / ne credem superiori Prințului / inserează orice altă chestie care arată ce nașpa suntem.

A, iar dacă citești doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuță sau vreun crac de-al piticei… îți trece complet cheful de a o expune.

– A, ia uite ce albă e! Păcat, credeam că e mai exotică… [așa e, dezamăgire mare! Și tu care ai plătit bilete pentru exotică și ai primit doar ceva gen Fălticeni… normal că ești îndreptățită să comentezi!]

– Andreea, sigur e a lui Cabral??! Că e cam albă! [nu, bre, nu e a mea, apăi vezi și tu că e prea albă ca să fie a mea! Dar bine că te-ai prins tu imediat, Șerloc, că papagalul de mine s-a uitat la ea aproape șapte luni și nu s-a prins ce nu-i în regulă!]

– Mi se pare mie sau copilul este ținut incorect, doar cu o mână?! [nu ți se pare, chiar ai dreptate, este chinuită, săraca! Nici mâncare nu primește în mod constant, plus c-o și punem să spele podele și să măture curtea!]

Bine… acum hai să facem un pas în spate: apar la TV de 21 de ani. Nu mă uimesc comentariile astea, nu-mi iau vreun șoc și trebuie spus și că formează maxim 1% din interacțiunile online pe care le avem.

În plus, etalonul este pus atât de sus încât cu greu mai poate fi atins. Limita de sus este setată de un comentator al unui ziar, nu-mi aduc aminte care ziar.
Tocmai se născuse Diana, fata Irinei și a lui Răzvan Fodor. Și titlul era ceva vesel și direct, S-a născut copilul lui Răzvan Fodor și e fată!
Primul comentariu la articol? 
– Să moară copilul lui Răzvan Fodor!

Ce să mai adaugi? Nimic, frățiuc. M-a sunat Răzvi să-mi povestească, râzând în hohote. De-atunci nu prea sunt comentarii de genul ăsta care să mă ia prin surprindere…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ioana
  • 14.08.2019

  I feel you.nici eu nu am poze cu copilul pe fb sau insta.asa simt asa vreau

  răspunde-i
 • Mihai
  • 23.07.2019

  …black on blonde… moooooooor hahaha

  răspunde-i
 • Oana
  • 20.07.2019

  Vai!Si cum mai dorm eu noaptea,ca nu stiu cum arata Namiko? Dar de ce nu faceti sedinta foto asa cum a facut ducesa Kate cu printul William?????Vrem sa vedem tot si apoi sa comentam hainele, zambetele, privirile, cum va statea parul, cum se uita bebe bla bla bla. Vrem conferinta de presa, gospodine atotstiutoare care comenteaza, vrem hateri,vrem circ…Doamne…:)))))))))) Da-i incolo Cabrale si vedeti-va de viata voastra. Oamenii vor comenta mereu, vor gasi mereu motive de critica si vor fi nemultumiti.

  răspunde-i
 • Cris
  • 09.07.2019

  Voi sa fiti sanatosi si fericiti! Doar stiti ca padure fara uscaturi nu exista.

  răspunde-i
 • Nini
  • 05.07.2019

  Câinii latră, caravana trece….

  răspunde-i
 • Iulia
  • 02.07.2019

  M-am amuzat teribil cand am citit articolul :))) vă apreciez şi vă admir! Să vă trăiască fetița şi să vă bucurați de ea! O zi cât mai plăcută!

  răspunde-i
 • Mihai
  • 02.07.2019

  Felicitari! Intradevar, astazi, “influencerii” nu pot baga ceva in gura, sau scoate pe dos ceva fara sa puna pe retele. Lumea te vede ca un influencer si poate de asta si dorinta de a expune orice lucru din viata ta. Pentru decizia de a nu expune gagalicea esti de apreciat. Block si la revedere tuturor “inteligentilor”

  răspunde-i
 • Anca
  • 01.07.2019

  Sincer si eu sunt curioasa sa o vad pe a mica doar din dragul de voi, amandoi, si sa vad cat e de draguta. Ca nu poate sa fie atlfel decat adorabila, sunt convinsa.
  Dar e normal sa postezi poze cu copilul tau daca si atunci cand consideri.
  Nici eu nu imi expun prea mult copiii pe conturile mele de socializare. Si sarcinile le-am tinut “secret” fata de publicul Facebookului. Asa ca eu sunt mai ceva ca voi si prințul si nici macar nu sunt persoana publica si am avut “comentatori” de genul.
  Noi sa fim sănătoși si voioși!

  răspunde-i
 • Ioana
  • 01.07.2019

  Ai perfecta dreptate in ceea ce spui aici si te inteleg perfect. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viata! Dar, totusi, cand o sa o vedem si noi? :)))))

  răspunde-i
 • Cris
  • 01.07.2019

  Cata lume nebună!imi sunteti dragi amândoi si tot ceea ce contează este să fiți sănătoși ca “discutii” si oameni tzacaniti o sa tot fie

  răspunde-i
 • Loading...