Cuceritorii lui 2013 au la dispozitie niste unelte care cresc eficienta.

CasanovaMai oameni buni, pentru curvarii anului 1992, sa spunem, viata era tare grea. Pe atunci nu mergea cu discutii din astea de monden ca sa sustii un dialog care promite cu o duduita. Pe-atunci trebuia sa fi citit macar o carte-doua, trebuia sa ai habar de lume si sa poti sa vorbesti pe tema filosofiilor de viata si a problemelor eminamente spirituale ale omului.

Pe-atunci curvarii trebuiau sa stea de vorba cu femeia, sa vada ce-i place, cum ii place, ca sa joace ce mergea mai bine.

Pe-atunci trebuia sa te informezi, tata, din multe locuri, nu aveai informatia disponibila la un search distanta.

Pe-atunci femeile available nu stateau grupate ca gainile la ultimul etaj al mall-ului, si nici nu se relaxau impreuna pe Facebook.

Pe-atunci, dragii mei, sa fi curvar era greu.

Acum? Pai ai la dispozitie toate mijloacele posibile si imposibile, de la net si Facebook si pana la sondaje de opinie.

Ca io la asta voiam sa ajung, de fapt.

A iesit acum un sondaj de opinie care aduce niste informatii vitale pentru curvarii anului 2013:

Se pare ca primele cinci caracteristici pe care le apreciază femeile la bărbați sunt:

–       sa fie sigur pe el – 60%;

–       inteligent – 57%;

–       hotărât – 54%;

–       sa aiba caracter puternic – 49%;

–       sa fie adaptabil – 38%.

În afara topului rămân caracteristici ca:  să aibă gusturi fine, să fie sensibili, să aibă un aspect plăcut și o situație financiară bună. 

Intelegeti, deci, de ce zic ca acum e usor? Trebuie doar sa te dai sigur pe tine, sa mimezi inteligenta si sa ai gaduri putine dar hotarate ca… ai dat lovitura!

Si stai ca n-am terminat… o parte din studiu a fost facut cu ajutorul unui dispozitiv care urmareste reactia ochilor subiectilor (in cazul de fata, al subiectelor). Ei bine, cu ajutorul eye-tracker-ului a fost studiat modul in care femei cu varsta de 30 de ani privesc imagini cu anumiti barbati.

Pe baza unor criterii psihosociologice au fost testate 22 de tipologii de bărbați dintre care participantele la experiment au fost atrase cel mai mult de trei tipologii: îndrăzneț, protector și independent.

Concluziile cercetării cu eye tracker-ul sunt uimitoare…

Femeile au văzut în tipul de bărbat îndrăzneț moderație și liniște. Privirea lor a fost atrasă de față, în special de zona ochilor sau a gurii. Atunci când observă un bărbat care le atrage atenția, femeile se mai uită la mâini pentru a analiza postura, aspectul și prezența unei verighete.

Bărbatul protector atrage atenția prin atitudine, postură și vestimentație. Privirea este cea care sugerează în primul rând femeilor această atitudine.

Privirea participantelor la experiment a fost atrasă, în cazul bărbatului independent, de partea centrală a feței, nasului și gurii. Mâinile, prin postură și aspect, și părul, prin sugerarea atitudinii de libertate, sunt studiate și analizate de către femei.

Ce e de zis? Pai ce sa fie… cei neinsurati si necombinati au acum si mai multe informatii pentru a deveni groaznic de cuceritori.

Noi, insuratii, logoditii si maritatii… stim care ar fi barbatii care ar putea fi pericole. Si le anihilam. Pe pericole, zic. 😀

Apopos, studiul a fost executat cu gratie de simpaticii de la Cult Market Research, care din 2008 se distreaza facand studii de tot felul. Eu i-am intalnit anul trecut cand am lucrat impreuna la un eveniment Despre alcool.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Cristi
  • 14.04.2013

  Raman la parerea ca primeaza partea financiara, in cazul multor femei de altfel. Ai trecut proba 1, discutam si de inteligenta, siguranta pe tine samd.

  răspunde-i
 • Alina
  • 12.04.2013

  S-a strecurat o greseala aici : ” Pe-atunci, dragii mei, sa fi curvar era greu.”

  răspunde-i
 • Cand ma uit la studiul asta imi vine in cap urmatorul citat: “moartea unui om e o tragedie, dar moartea unei multimi e statistica”… Nu ma intreba din putul gandirii cui e. 🙂

  răspunde-i
 • Oana A
  • 12.04.2013

  De-ati sti ce incantatoare e escapada cu trenul, cu un rucsac cu haine pe doua zile, ciocolata calda la termos si… masina lasata acasa, in parcare ! Eu, una, prefer ca omul meu sa fie atent la mine pe tot parcursul drumului, nu la soferii din trafic.

  răspunde-i
 • janina
  • 12.04.2013

  Sigur, tipologia femeii singure s-a schimbat, insa consider ca doamnele/domnisoarele care se lasa agatate pe FB sau alte site-uri de socializare, merita pe deplin alaturi de ele un curv contemporan..referitor la plimbarea cu metroul si mersul pana la busteni…mai sunt si femei care apreciaza asta 🙂

  răspunde-i
 • Marian S
  • 12.04.2013

  Aloooo!!! Ce prostii spui tu acolo?
  Explicaţiunea e alta: în `92 aveam o vârstă, acum am alta. Însurat sau neînsurat, las` că îţi vine şi ţie rândul… :mrgreen:

  răspunde-i
 • calu lu fat-frumos
  • 12.04.2013

  Cred ca exagerezi 😀 O VISA sau AMEX e de-ajuns. Sigur, ce zici tu e valabil pentru aia care n-au d-astea. Dintre caracteristicile enumerate mai sus lipseste una care le acopera pe toate si fetele care nu recunosc, mint: stabilitatea/siguranta financiara. Poti sa stii literatura universala, economie, poezii, finante, sa dai citate din Camus…vrajeli, daca duci fata cu metrou si pleci in vacanta pana la Busteni cu trenu e 0 barat. 😀

  • cezar
   • 13.01.2017

   corect asa e in Bucuresti , unde lumea e foarte materialista si se vad ca fiind doar ei centrul pamantului, intr-adevar in Buc toate femeile si oameniii sunt doar pe interese financiare
   Dar poate daca mergi in alte locuri din tara , in orasele mici unde viata e mai grea acolo intalnesti si altfel de oameni
   (zise un ardelean)

  • Marian S
   • 12.04.2013

   Omul (calul) acesta ştie ce spune. Aprob pozitiv. 🙄

  răspunde-i
 • Loading...