Cu tableta prin lume – Galaxy Tab

Am spus din start, am apreciat si apreciez in continuare iPad-ul. Nu voi incepe sa fac comparatii intre el si Samsung Galaxy Tab din simplul motiv ca e o treaba exclusiv subiectiva si n-am nici cel mai mic chef sa incep niste controverse inutile intre fanii Android si cei Apple.

Voi pune un singur numitor comun intre cele doua: flash-ul. In timp ce iPad-ul e orb si chior cand vine vorba de flash… Samsung Galaxy Tab zambeste pe calm si relaxare si se descurca bine la capitolul asta (trebuie aplicatie dedicata).

Cam atat comentez pe marginea disputei dintre cele doua. Dar acum ca m-am implicat in chestia asta simpatica cu aplicatiile de android (si) pentru Samsung Galaxy Tab am inceput sa cunosc si tableta de la Samsung si s-o apreciez pentru ce stie si ce face.

In primul rand se misca bine. Swap-ul intre aplicatii e rapid, lucreaza bine cu toate serviciile Google (stie sa le si interconecteze eficient), pe net se plimba bine-merci (treaba cu tab-urile te ajuta mult), e rapid.

Conectarea cu wifi-ul e foarte buna (receptie mult mai buna ca la… altii) iar 3G-ul merge beton (n-am incercat nimic pe bluetooth, promit s-o fac).

Mai sunt alte chestii de bine de spus (de belele inca n-am dat – inafara ca din cand in cand trebuie sa-i golesti memoria cache), dar mai spun doar de doua: dimensiuni si aplicatii.

Despre dimensiuni trebuie spus ca le-au nimerit baietii. Foarte usor de folosit si cu o mana si cu doua, se asaza foarte bine in palma.

Iar despre aplicatii… va spuneam, Samsung m-a invitat sa vin cu o propunere de aplicatie. Si am venit. Ceva simpatic, relativ usor de facut si care sa entuziasmeze lumea. Se cheama Attention si puteti vedea despre ce e vorba pe Galaxytabapps.ro. Si o sa vedeti si cu ce alte idei au venit colegii mei.

Acum, nu am pretentia ca este aplicatia ideala, asa ca orice ajutor este binevenit! Puteti comenta, critica, imbunatati.

p.s. Postul nu se afla in categoria “pentru copii” din simplul motiv ca este vorba de o colaborare si nu de ceva platit, am primit tableta in schimbul unei eventuale idei de aplicatie.

Si pentru ca tot fac lucruri in directia asta, la incheierea campaniei nici n-o sa tin tableta pentru mine, o s-o scot la licitatie si banii vor merge catre asociatia Zambet si Suflet (da, am mai vorbit despre ea, cea prin care incercam sa avem grija de cat mai multi copii cu probleme).”

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...